Bästa Virtuell verklighet 2022

Virtual Reality-headset är enheter som bärs över ögonen för att skapa en uppslukande miljö i en virtual reality-värld. Dessa är vanligtvis kopplade till sensorer för att spåra huvudets rörelse. Det finns många olika typer av VR-headset tillgängliga idag, men inte alla är lika skapade. Nedan är de bästa VR-headseten att överväga.

Topp 10 Virtuell verklighet

Oculus Quest 2 - 256GB

Oculus Quest 2

⭐ 88 / 100

Oculus Quest 2 är nästa generation av den populära Oculus Quest. Det är ett virtuellt reality headset som erbjuder en nedsänkt upplevelse med sina 6 grader av frihet (6dof) spårning och inbyggda högtalare. Headsetet har en 3,5-tums display med ett ultralverktyg (FOV) och en upplösning på 1600 x 1440 per öga. Det har också integrerat rumsligt ljud, som använder Binaural Audio för att skapa 3D-ljud. Uppdraget 2 har ett inbyggt uppladdningsbart batteri som varar upp till fyra timmar, och det kan laddas trådlöst via den medföljande trådlösa adaptern.

HTC Vive Tracker

HTC Vive Tracker

⭐ 86 / 100

HTC Vive Tracker är en trådlös enhet som fungerar med HTC Vive-headsetet för att ge förbättrad funktionalitet. Det kan användas för att spåra rörelsen i dina händer i VR, eller det kan fästas på objekt i den verkliga världen och används som en kontroller. Tracker har ett inbyggt gyroskop och accelerometer, så det kan känna rörelse i den verkliga världen, och den har en magnetometer för exakt spårning av rörelser i VR. Tracker är kompatibel med många olika spel och appar på Steamvr.

HTC Vive Base Station 2.0

HTC Vive Base Station 2.0

⭐ 86 / 100

HTC Vive Base Station 2.0 är ett virtuellt verklighetshuvud som låter dig uppleva nedsänkt spel och 3D-innehåll. Den är kompatibel med HTC Vive och HTC Vive Pro, och det innehåller två trådlösa styrenheter. Headsetet fungerar också med Steamvr, vilket gör att du kan använda din dator för att skapa innehåll för headsetet. Base Station 2.0 har en 86 av 100 betyg på Amazon, 4,3 av 5 stjärnor på Amazon, och 1628 recensioner från användare.

HTC Vive Focus Plus

HTC Vive Focus Plus

⭐ 82 / 100

HTC Vive Focus Plus är ett virtuellt verklighetshuvud som tillåter användaren att uppleva en 360-graders utsikt över världen. Headsetet har utformats med fokus på komfort och användarvänlighet. HTC Vive Focus Plus har fått en övergripande betyg på 82 av 100, 4,1 stjärnor av 5 och 1624 recensioner från användare. Produkten har också fått 1 expertrecension, vilket är den högsta möjliga poängen för den här produkten.

HTC Vive Base Station

HTC Vive Base Station

⭐ 69 / 100

HTC Vive Base Station är en enhet som ansluter till HTC Vive-headsetet och möjliggör fullständiga rumskala VR-upplevelser. Denna produkt är kompatibel med HTC Vive-headsetet och innehåller två sensorer, två styrenheter och en trådlös adapter. Sensorerna används för att spåra användarens rörelse i den virtuella världen, medan styrenheterna tillåter interaktion med föremål i den världen. Den trådlösa adaptern används för att ansluta headsetet till basstationen.

HTC Vive Pro Eye

HTC Vive Pro Eye

⭐ 82 / 100

HTC Vive Pro Eye är ett VR-headset som är kompatibelt med HTC Vive och HTC Vive Pro. Det har ett brett synfält, vilket är viktigt för immersiva upplevelser. Headsetet har också integrerat ögonspårning, vilket gör det möjligt för användare att interagera med den virtuella världen genom att titta runt.

HTC Vive Pro Full Kit

HTC Vive Pro Full Kit

⭐ 75 / 100

HTC Vive Pro Full Kit är ett virtuellt verklighetshuvud som erbjuder den mest immersiva upplevelsen med sin 2880 x 1600 upplösning per öga, 110 graders synfält och 90Hz uppdateringshastighet. Headsetet levereras också med ett par trådlösa kontroller som hjälper dig att navigera genom dina VR-upplevelser. Headsetet är kompatibelt med Steamvr, Oculus Rift och Windows Mixed Reality Headsets.

Oculus Quest 2 Carrying Case - Grey

Oculus Quest 2 Carrying Case

⭐ 81 / 100

Oculus Quest 2 Bärväska

HP Reverb G2

HP Reverb G2

⭐ 77 / 100

HP Reverb G2 är ett virtuellt verklighetshuvud som erbjuder en nedsänkt upplevelse. Den är kompatibel med HTC Vive och Oculus Rift, och har ett 3D-ljudsystem som tillåter 360 graders ljud. Headsetet har en inbyggd mikrofon och levereras med en väska för enkel transport. HP Reverb G2 är tillgänglig i svart, blått, grönt och rött.

HTC Vive Cosmos Elite

HTC Vive Cosmos Elite

⭐ 76 / 100

HTC Vive Cosmos Elite är ett virtuellt verklighetshuvud som tillåter användare att uppleva världen av virtuell verklighet på ett sätt som är mer nedsänkt än någonsin tidigare. Headsetet har två skärmar, en för varje öga och använder en högupplöst 1080x1200 LCD-skärm för att leverera en fantastisk visuell upplevelse. Headsetet har också en integrerad mikrofon och högtalare, som låter dig njuta av dina favoritspel och filmer utan extrautrustning. Headsetet har också en framåtriktad kamera för videosamtal och ansiktsspårning, så du kan uppleva världen på ett helt nytt sätt.

Senaste i Virtuell verklighet

⭐ 77
HP Reverb G2
HP Reverb G2

184 betyg & recensioner

⭐ 68
HTC Vive Cosmos
HTC Vive Cosmos

872 betyg & recensioner

⭐ 76
HTC Vive Cosmos Elite
HTC Vive Cosmos Elite

830 betyg & recensioner

⭐ 84
Sony Playstation VR - Worlds Bundle
Sony Playstation VR

3318 betyg & recensioner

⭐ 83
HTC Vive Pro 2
HTC Vive Pro 2

0 betyg & recensioner

⭐ 78
HTC Vive Tracker 3.0
HTC Vive Tracker 3.0

4 betyg & recensioner

⭐ 88
Oculus Quest 2 - 256GB
Oculus Quest 2

8859 betyg & recensioner

⭐ 93
Oculus Quest 2 - 128GB
Oculus Quest 2

371 betyg & recensioner