Bästa Resevagnen 2022

Resevagnar är en mindre, lätt version av en barnvagn i full storlek. Resevagnar är ett bra alternativ för föräldrar som inte vill ge upp mycket utrymme när de reser. Istället för en barnvagn i full storlek kan de bara fälla ihop den lilla barnvagnen och förvara den. Resevagnar är också utformade för att vara mer kompakta än barnvagnar i full storlek, vilket gör dem fantastiska att ta med på resor.

Topp 10 Resebarnvagnar

Babyzen Yoyo 2 6+

Babyzen Yoyo 2

⭐ 92 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbart handtag, Kabinbagage godkänd

Babyzen Yoyo 2 är en resebarn som har en justerbar ryggstöd, ett justerbart handtag, en kabinbagage godkänd design, en utdragbar solbindning, en fullständig belastning, en-hand-vik, reversibel säte, axelrem och förvaringskorg. Produkten har fått 4,6 av 5 stjärnor av 164 användarrecensioner och är betygsatt som 92 av 100 i poäng.

Quinny Zapp Flex Plus

Quinny Zapp Flex Plus

⭐ 90 / 100 - Justerbar ryggstöd, Utdragbar Sun Canopy, Full Recline

Quinny Zapp Flex Plus är en resebarn som har en en-hand-vik, reversibel säte och en utdragbar solkalong. Den har en fullständig recline, justerbar ryggstöd och förvaringskorg. Produkten har 878 omdömen och 1 expertrecensioner.

Chicco Ohlala

Chicco Ohlala

⭐ 67 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbar fotstöd, Stötfångare

Chicco Ohlala är en resebarn som erbjuder många funktioner, inklusive en justerbar ryggstöd, fotstöd och stötfångare. Det har också en fullständig recline, regnskydd och förvaringskorg. Chicco Ohlala har också 894 användarrecensioner med en genomsnittlig betyg på 3,4 av 5 stjärnor.

Joolz Aer

Joolz Aer

⭐ 82 / 100 - Justerbar fotstöd, Stötfångare, Kabinbagage godkänd

Joolz Aer är en resebarn som har utformats med de senaste funktionerna och säkerhetsstandarderna, vilket gör det till den perfekta resesällskapet för föräldrarna. Produkten är lätt, lätt att montera och vikas och har en enstång. Det har också ett regnskydd för att skydda ditt barn från elementen.

Hauck Swift X

Hauck Swift X

⭐ 100 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbar fotstöd, Justerbart handtag

Hauck Swift X är en resebarn som erbjuder en justerbar ryggstöd, justerbar fotstöd och ett justerbart handtag. Det har också en stötfångare, utdragbar solbehållare, enstång, avtagbar inredning och axelrem.

Jané Rocket 2

Jané Rocket 2

⭐ 100 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbar fotstöd, Stötfångare

Jané Rocket 2 är en lätt, lätt att använda rese barnvagn som är perfekt för den aktiva familjen. Den har en justerbar ryggstöd, fotstöd och baldakin, liksom en förvaringskorg och en enstång. Produkten har 101 användarrecensioner med en genomsnittlig betyg på 4,5 stjärnor.

Easywalker Miley

Easywalker Miley

⭐ 100 / 100 - Stötfångare, Kabinbagage godkänd, Full Recline

Easywalker Miley är en barnvagn som har en enhandsvinst, en fullständig recline och ett avtagbart inredning. Produkten har en stötfångare, kabinbagage godkänd och en axelrem. Produkten har också en förvaringskorg och finns i tre färger: svart, marinblå och röd.

Elodie Details Mondo Meadow Blossom

Elodie Details Mondo Meadow Blossom

⭐ 100 / 100 - Justerbar fotstöd, Stötfångare, Full Recline

Elodie Detaljer Mondo Meadow Blossom är en resebuske som har en enstång, förvaringskorg och justerbar fotstöd. Det har fått 100 av 100 i poäng, 5 av 5 stjärnor och 2 omdömen.

Cybex Mios

Cybex Mios

⭐ 93 / 100 - Justerbar fotstöd, Justerbart handtag, Utdragbar Sun Canopy

Cybex Mios är en lätt, kompakt resebarn som är konstruerad för enkel lagring och transport. Den har en justerbar fotstöd, ett justerbart handtag, ett reversibelt säte och ett regnskydd. Det har också en fullständig recline och lagringskorg.

Kinderkraft Nubi

Kinderkraft Nubi

⭐ 90 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbar fotstöd, Stötfångare

Kinderkraft Nubi är en resebarn som har många funktioner för att göra det enkelt att använda och bekvämt för barnet. Den justerbara ryggstödet och fotstödet, enansvikt och regnskydd gör det enkelt att lagra och bära runt. Produkten har en poäng på 90 av 100 och har 35 användarrecensioner.

Senaste i Resebarnvagnar

⭐ 92
Babyzen Yoyo 2 6+
Babyzen Yoyo 2

164 betyg & recensioner

⭐ 93
Cybex Mios
Cybex Mios

7 betyg & recensioner

⭐ 82
Joolz Aer
Joolz Aer

40 betyg & recensioner

⭐ 83
Silver Cross Clic
Silver Cross Clic

43 betyg & recensioner

⭐ 100
Easywalker Miley
Easywalker Miley

3 betyg & recensioner

⭐ 100
Elodie Details Mondo Meadow Blossom
Elodie Details Mondo Meadow Blossom

2 betyg & recensioner

⭐ 86
Bugaboo Ant
Bugaboo Ant

94 betyg & recensioner

⭐ 90
Mountain Buggy Nano V3
Mountain Buggy Nano V3

47 betyg & recensioner