Bästa TENS 2022

TENS står för transkutan elektrisk nervstimulering. Det är en form av medicinsk behandling som används för att lindra smärta. TENS är en icke-invasiv, läkemedelsfri behandling som kan användas för att hjälpa till med ett antal medicinska tillstånd. Behandlingarna administreras med hjälp av en apparat som överför elektriska impulser till nervändarna. Tanken är att impulserna kan avbryta smärtsignaler från hjärnan till kroppen.

Topp 10 TENS

Beurer EM49

Beurer EM49

⭐ 91 / 100

Beurer EM49 är en TENS-maskin med fyra elektrodkuddar, som är utformade för att fungera på nacke, axel, bak och underben. Den har en rad frekvenser för smärtlindring som kan justeras enligt dina behov.

Compex SP 2.0

Compex SP 2.0

⭐ 90 / 100

Compex SP 2.0 är en TENS-enhet som använder en 4-kanalig design för att ge elektrisk stimulering för smärtlindring. Den är utformad för att rikta specifika muskler och nerver och har en 90 av 100 poäng i kategorin. Enheten är utformad med en LCD-skärm och har en 47 användarrecensioner på Amazon med en genomsnittlig betyg på 4,5 stjärnor.

Beurer EM 70

Beurer EM 70

⭐ 100 / 100

Beurer EM 70 är en TENS-enhet som har 100% av 5 stjärnor och 2 omdömen, med 1 expertrecension. Det har en rating av 5 av 5 stjärnor på Amazon.com.

Bluetens Duo Sport

BluetensSport

⭐ 100 / 100

Bluetenssport är en TENS-maskin som är utformad för att ge smärtlindring för personer som lider av kronisk smärta. Enheten har 100% av poängen i kategorin och 5 av 5 stjärnor på Amazon.com, vilket innebär att det är starkt rekommenderat av användarna.

Bluetens Masterpack

Bluetens Masterpack

⭐ 100 / 100

Bluetens MasterPack är en TENS-enhet som erbjuder det bästa i smärtlindring. Denna enhet använder elektroder för att skicka elektriska pulser genom din kropp för att hjälpa till att lindra smärta. Det har 100 av 100 i poäng och 5 av 5 stjärnor på Amazon.com, med 4 omdömen.

Compex SP 6.0

Compex SP 6.0

⭐ 91 / 100

Compex SP 6.0 är en högkvalitativ TEN-maskin som har utformats med användaren i åtanke. Denna enhet har utformats med en snygg och modern design, vilket gör den perfekt för användning hemma, på kontoret, eller på språng. Compex SP 6.0 har en inbyggd timer, vilket gör att du kan ställa in den tid du vill använda din enhet för. Timern kan ställas in från 1 minut upp till 99 minuter. Enheten levereras också med en inbyggd bakgrundsbelysning, vilket är perfekt för användning i låga ljus situationer.

Beurer Electrodes Replacement Set 4-pack

Beurer Electrodes Replacement Set

⭐ 90 / 100

Beurerelektroder ersättningssats är en tiotals (transkutan elektrisk nervstimulering) elektroduppsättning som innehåller ett par elektroder, två limkuddar och en bärväska. Elektroderna är gjorda av mjuk, flexibel silikon och är konstruerade för att vara bekväma på huden. De är tillgängliga i tre färger: blå, grön och röd. Klisterkuddarna har en stark limbackning som stannar på plats i upp till två timmar utan att avlägsnas. Bärväden är utformat för att hålla elektroderna i gott skick och är tillräckligt liten för att passa in i en ficka eller handväska.

Powerdot Duo 2.0

Powerdot2.0

⭐ 88 / 100

PowerDot2.0 är en TENS-enhet som har fått betyg fyra och en halv stjärnor av fem med 211 av sina användare. Det är en enhet som ger lättnad från muskelsmärta, muskelspasmer och mer. Den har en 88% betyg på Amazon.com.

PainGone Easy

PainGone Easy

⭐ 88 / 100

Paingone Easy Tens-enheten är utformad för att lindra smärta genom att stimulera nerverna i kroppen. Det är en liten, bärbar enhet som kan användas av någon. Den har en timer som kan ställas in för att hjälpa till att kontrollera smärta och det har också tre nivåer av intensitet. Timern kan också ställas in på intervaller under hela dagen. Timern kan ställas in i upp till 12 timmar.

Compex SP 8.0

Compex SP 8.0

⭐ 87 / 100

Compex Sp 8.0 är en TENS-enhet som har blivit klassad som 87 av 100 av användare och som 4,4 av 5 stjärnor av experter. Det är en enhet som erbjuder smärtlindring för dem som lider av kronisk smärta, huvudvärk och muskelvärk. Enheten har ett brett utbud av funktioner, inklusive en LCD-skärm, åtta intensitetsnivåer och en timer som kan ställas in på en minut eller fem minuter. Enheten har också en pulsgivare, vilket gör det möjligt för användaren att övervaka sin hjärtfrekvens. Enhetens batteri varar i upp till sex timmars kontinuerlig användning.

Senaste i TENS

⭐ 91
Beurer EM49
Beurer EM49

93 betyg & recensioner

Beurer EM80
Beurer EM80

0 betyg & recensioner

⭐ 93
Beurer EM 59
Beurer EM 59

1 betyg & recensioner

⭐ 85
Beurer EM 50 Menstrual Relax
Beurer EM 50 Menstrual Relax

8 betyg & recensioner

⭐ 100
PainGone Plus
PainGone Plus

1 betyg & recensioner