Bästa Tandblekning 2022

Tandblekningsprodukter används för att lätta eller bleka dina tänder. Målet är att få ett lättare, mer naturligt leende. Vi har rankat de högst rankade tandblekningsprodukterna nedan.

Topp 10 Tandblekning

Eco Masters MySmile Teeth Whitening Gels 3-pack

Eco Masters MySmile Teeth Whitening Gels

⭐ 88 / 100

Eco Masters MySmile Teeth Whitening Gels är en gelbaserad tandblekningsprodukt som är konstruerad för användning på tänderna. Gelén appliceras på tänderna och lämnas sedan för att sitta i 15 minuter innan det sköljs med vatten. Gelén lämnar en minty fräsch smak på tänderna och hjälper till att ta bort fläckar.

BeconfiDent Dual Boost X2 Kit

BeconfiDent Dual Boost X2 Kit

⭐ 86 / 100

Beconfident Dual Boost X2 Kit är ett tänder vitare kit som innehåller två blekningsbrickor, en med ljus och en med intensivt ljus. Brickorna är utformade för att användas i samband med varandra för att ge dig de bästa resultaten. Satsen innehåller också en tandborste, gel och bruksanvisningar.

Eucryl Toothpowder Freshmint 50g

Eucryl Toothpowder Freshmint 50g

⭐ 83 / 100

Eucryl Toothpowder Freshmint 50g är en tandkräm som är utformad för att vita tänder. Den innehåller fluorid, vilket är känt för att förhindra tandförfall och stärka tänderna. Produkten innehåller också naturliga ingredienser som mint, spearmint och kaneloljor. Denna produkt har 83% av 100 poäng på webbplatsen. Den har 4,2 av 5 stjärnor på webbplatsen med 8 användarrecensioner.

Spotlight Oral Care Teeth Whitening System

Spotlight Oral Care Teeth Whitening System

⭐ 82 / 100

Spotlight Oral Care Teeth Whitening System är ett unikt och innovativt sätt att bleka tänder. Detta är en enkel och lättanvänd produkt som använder ljusets kraft för att bleka dina tänder på bara en timme. Den har en unik och innovativ design med en inbyggd timer som stängs av automatiskt när behandlingen är klar. Produkten är väldigt lätt att använda och kan användas av någon hemma eller på jobbet. Den har en attraktiv design som gör den perfekt för resor.

Cmiile Teeth Whitening Kit

Cmiile Teeth Whitening Kit

⭐ 80 / 100

Det mibla tandblekningssatsen är ett tandblekningssats som innehåller en munbricka, gel och instruktioner. Munkfacket är tillverkat av mjuk silikon som är lätt att rengöra och använda. Gelén innehåller väteperoxid, vilket är den aktiva beståndsdelen i de flesta tänderblekningsprodukter. Instruktionerna är lätta att följa och inkludera information om hur länge du använder produkten för, vad man kan förvänta sig under processen, och hur ofta att använda den. Det finns också tips för att undvika känslighet och tandkött irritation.

Swiss Clinic Teeth Whitening Pen 2ml

Swiss Clinic Teeth Whitening Pen

⭐ 78 / 100

- Tandblekning

Eucryl Toothpowder Original 50g

Eucryl Toothpowder Original 50g

⭐ 64 / 100

Eucryl tandpulver Original 50g är en tandkräm som kan användas för att bleka dina tänder. Det använder kraften av naturliga ingredienser för att ge dig en ren, frisk känsla. Den innehåller inga konstgjorda färger eller smaker, så det är säkert för hela din familj. Det inkluderar också fluor för att skydda dina tänder från tandförfall.

Senaste i Tandblekning

⭐ 86
BeconfiDent Dual Boost X2 Kit
BeconfiDent Dual Boost X2 Kit

2 betyg & recensioner

⭐ 98
BeconfiDent Night Serum 10ml
BeconfiDent Night Serum

0 betyg & recensioner

⭐ 20
BeconfiDent Teeth Whitening X1 10ml Refill
BeconfiDent Teeth Whitening X1

1 betyg & recensioner

⭐ 80
Cmiile Teeth Whitening Kit
Cmiile Teeth Whitening Kit

36092 betyg & recensioner

⭐ 78
Swiss Clinic Teeth Whitening Pen 2ml
Swiss Clinic Teeth Whitening Pen

3 betyg & recensioner