Bästa SUP 2022

Stand up paddleboards är ett bra sätt att spendera tid på vattnet och njuta av naturen. SUP är bra för att utforska kustlinjer, lugnt vatten, floder, vikar och flodmynningar. Listan nedan innehåller de högst rankade SUP:erna baserat på expertråd, användarrecensioner, kvalitet, pris och mer.

Topp 10 SUPs

vidaXL Center Fin

vidaXL Center Fin

⭐ 100 / 100

VIDAXL CENTER FIN är en högkvalitativ, slitstark och prisvärd fin som är perfekt för dem som vill ta surfning till nästa nivå. Den har en centrumfindesign som ger stabilitet och kontroll på brädet. VIDAXL CENTER FIN är tillgänglig i olika färger och storlekar för att passa alla fotstorlek.

Aztron Urono 11'6" Set

Aztron Urono 11'6" Set

⭐ 100 / 100

Aztron Urono 11'6 'set är en sup som är perfekt för nybörjare och avancerade paddlare. Denna styrelse har en bred, stabil plattform för nybörjare att lära sig och en smal, sportig form för avancerade paddlare att utforska. Däcket är tillverkat av en hållbar, högdensitetskumkärna med en lätt, hållbar PVC-hud. Urono kommer med en paddla och koppel.

JoBe Double Action SUP Pump

JoBe Double Action SUP Pump

⭐ 100 / 100

Jobe Double Action SUP-pumpen är en högkvalitativ, prisvärd pump som är konstruerad för användning med uppblåsbara brädor. Den har ett glidhandtag och en hållbar, lätt design. Pumpen levereras med en snabb frigöringsventil och en tryckmätare för att säkerställa att den är säker och enkel att använda.

FCS Competition Essential Leash

FCS Competition Essential Leash

⭐ 100 / 100

FCS-tävlingen Essential Leash är en högkvalitativ, lättare koppel som är perfekt för tävling och utbildning. Leash är gjord av ett slitstarkt och flexibelt material som är bekvämt i handen och lätt att använda. Leash kommer med ett snabbt frisläppande klipp och en svängbar för att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid på vattnet. FCS-tävlingen Essential Leash kommer i tre olika färger: svart, blå och grön. Det har en poäng av 100 av 100 i SUP-kategorin och 5 stjärnor av 5 i användarrecensioner.

Aqua Marina Kayak High Back Seat

Aqua Marina Kayak High Back Seat

⭐ 100 / 100

Detta är ett baksäte kajak som är perfekt för nybörjare. Den har en lätt design och levereras med paddla, pump och bärväska. Sätet är tillverkat av högdensitetspolyeten (HDPE) och är utformad för att vara hållbar. KAYAK är utrustad med en justerbar fotbas som kan användas för att stabilisera båten medan paddling. Det har också en bred bas som ger stabilitet. Kajakens viktkapacitet är 275 pund.

FCS Travel 1 All Purpose Surfboard Cover

FCS Travel 1 All Purpose Surfboard Cover

⭐ 100 / 100

FCS-resan 1 Alla ändamåls surfbräda är ett 100% vattentätt täckt för att skydda ditt bräde från elementen. Omslaget är tillverkat av ett andningsbart material och levereras med en bärrem för enkel transport. Skyddet är också maskin tvättbart och har ett glidt grepp på botten för att hålla den på plats. Denna produkt har fått 5 av 5 stjärnor och 4 omdömen från kunder, som alla är överens om att denna produkt är värt köpet.

Fanatic Ray Air Premium/Pure 13’6" Set

Fanatic Ray Air

⭐ 98 / 100

Fanatic Ray Air är en sup som är perfekt för nybörjare och barn. Den har en bred plattform och en hög ryggstöd, vilket gör det enkelt att komma på och av styrelsen. Skumdynan är bekväm och ger en glidande yta för dina fötter. Denna styrelse har en lätt design som är lätt att bära runt.

FCS Day All Purpose Cover

FCS Day All Purpose Cover

⭐ 98 / 100

FCS-dagen All ändamål är ett bra sätt att skydda din sup från elementen. Skyddet är tillverkat av ett slitstarkt polyesterväv och har en dragkedja för enkel åtkomst. Omslaget har också en inbyggd pump och kan blåsas upp i minuter.

XQ Max Inflatable SUP Set 320cm

XQ Max Inflatable SUP Set

⭐ 96 / 100

XQ MAX-uppblåsbara SUP-uppsättningen är ett bra alternativ för alla som letar efter en högkvalitativ, hållbar och prisvärd stand-up paddleboard. Denna styrelse är 96 av 100 i poäng och har 4,8 av 5 stjärnor från 13 användarrecensioner.

Nemaxx PB305

Nemaxx PB305

⭐ 92 / 100

Nemaxx PB305 är en sup som är 92% av poängen och 4,6 av 5 stjärnor. Denna produkt är fått betyget 1084 recensioner med ett betyg på 3.0 av 5 stjärnor från expertrecensioner.

Senaste i SUPs