Bästa Sulkyn 2022

Det finns en mängd barnvagnar att välja mellan med ett stort utbud av funktioner och utseende. Dessa barnvagnar är utformade för barn från bebisar till småbarn, och de finns i olika prispunkter, former och modeller. För att hjälpa dig hitta den bästa sulkyn för dig har vi listat de högst rankade barnvagnarna från experter och från användarna.

Topp 10 Sulkys

Thule Spring

Thule Spring

⭐ 91 / 100 - Justerbar fotstöd, Justerbart handtag, Utdragbar Sun Canopy

Thule-våren är en lätt, lätt att använda, och mångsidig barnvagn som är perfekt för föräldrarna på språng. Produkten har en en-hand-vik, en fullständig recline och en utdragbar solkall. Produkten har också en justerbar fotstöd och handtag. Thule Spring är rankad 91 av 100 av konsumenter och har 4,6 av 5 stjärnor baserat på 219 recensioner. Det har också 1 expertrecension.

Hauck Shopper Neo II

Hauck Shopper Neo II

⭐ 87 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbar fotstöd, Avtagbara hjul

Hauck Shopper Neo II-barnvagnen är en lätt, kompakt och mångsidig barnvagn som erbjuder en smidig åktur för ditt barn. Denna barnvagn kan enkelt vikas med en hand och det är lätt att utforma det lätt att bära. Den justerbara ryggstödet och fotstödet möjliggör en bekväm åktur för ditt barn. De avtagbara hjulen är lätta att sätta på eller ta av och lagringskorg är tillräckligt stor för att hålla alla dina väsentligheter.

Baby Jogger City Mini GT2

Baby Jogger City Mini GT2

⭐ 87 / 100 - Justerbar fotstöd, Justerbart handtag, Utdragbar Sun Canopy

Baby Jogger City Mini GT2 är en lätt och kompakt barnvagn som har en enstång, justerbar fotstöd och utdragbar solkall. Denna barnvagn har 838 omdömen och 2 expertrecensioner. Den har en poäng på 87 av 100 och 4,4 av 5 stjärnor.

GoodBaby Pockit +

GoodBaby Pockit +

⭐ 84 / 100 - Kabinbagage godkänd, Lagringskorg, Reseväska

Goodbaby Pockit + är en lätt och kompakt barnvagn som erbjuder föräldrar ett enkelt sätt att resa med sin bebis. Barnvagnen har en kabinbagage godkänd design, en förvaringskorg och en resväska. Den har ett justerbart styr, en 5-punkts säkerhetsanordning och ett vadderat säte. Produkten har fått 4.2 av 5 stjärnor från 29 omdömen och betygsätts 84 av 100 på webbplatsen.

Baby Jogger City Tour Lux

Baby Jogger City Tour Lux

⭐ 83 / 100 - Justerbar fotstöd, Utdragbar Sun Canopy, Full Recline

Baby Jogger City Tour Lux är en kompakt barnvagn som har en utdragbar solkopi, full recline, reversibel säte, förvaringskorg och resväska. Det har också en justerbar fotstöd och en förälderkonsol med kopphållare. Produkten har fått 4.2 av 5 stjärnor och 211 användarrecensioner på Amazon.

Silver Cross Zest

Silver Cross Zest

⭐ 81 / 100 - Justerbar ryggstöd, Utdragbar Sun Canopy, Regnskydd

Silver Cross Zest är en lätt och kompakt barnvagn som erbjuder en mängd olika funktioner för föräldrar och spädbarn. Den har en justerbar ryggstöd, utdragbar solkall och ett regnskydd. Det kommer också med en förvaringskorg och kan vikas på några sekunder. Silver Cross Zest har fått 4.1 av 5 stjärnor från 33 omdömen och 2 expertrecensioner.

Joie Brisk

Joie Brisk

⭐ 88 / 100 - Justerbar ryggstöd, Utdragbar Sun Canopy, Lagringskorg

Denna barnvagn är ett måste för föräldrar som vill hålla sin baby säkra och bekväma. Den har en lätt aluminiumram, en fempunkts sele och en justerbar ryggstöd som justeras med en hand. Canopy är utdragbar och korg lagrar väsentliga för din bebis. Produkten har fått 4,4 av 5 stjärnor från 341 användare med 88% av granskare som ger det en perfekt poäng.

Silver Cross Reflex

Silver Cross Reflex

⭐ 84 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbart handtag, Stötfångare

Silver Cross Reflex är en barnvagn för föräldrar som vill ta sitt barn på äventyr. Barnvagnen har ett avtagbart hjulsystem som möjliggör enkel transport och kan användas med eller utan bilstol. Den justerbara ryggstödet och handtaget möjliggör en bekväm åktur för ditt barn. Produkten har också en utdragbar solbehållare, regnskydd och förvaringskorg.

Baby Jogger City Mini 3-Wheel

Baby Jogger City Mini 3-Wheel

⭐ 90 / 100 - Justerbar ryggstöd, Utdragbar Sun Canopy, Full Recline

Staden Mini 3-hjuls barnvagn är en lätt, kompakt barnvagn som enkelt kan vikas med en hand. Den har en enstång och en utdragbar solkalong. Det har också en fullständig recline, justerbar ryggstöd och förvaringskorg. Staden Mini 3-Wheel Stroller har en 90 av 100 betyg på Amazon med 4,5 av 5 stjärnor från 1131 omdömen.

Baby Jogger City Mini 2 3-wheels

Baby Jogger City Mini 2 3-wheels

⭐ 90 / 100 - Utdragbar Sun Canopy, Full Recline, En-handsvinst

Baby Jogger City Mini 2 3-hjul är en barnvagn som erbjuder en fullständig recline, utdragbar solbindning och en enstång. Den har en förvaringskorg och levereras med en föräldraskap. Produkten har fått 90 av 100 i poäng och 4,5 av 5 stjärnor från 692 användarrecensioner.

Senaste i Sulkys

⭐ 91
Thule Spring
Thule Spring

219 betyg & recensioner

⭐ 60
Bumprider Connect
Bumprider Connect

1 betyg & recensioner

⭐ 85
Cybex Libelle
Cybex Libelle

139 betyg & recensioner

⭐ 87
Baby Jogger City Mini GT2
Baby Jogger City Mini GT2

838 betyg & recensioner

⭐ 91
Cybex Mios (Duo)
Cybex Mios

7 betyg & recensioner

⭐ 74
Silver Cross Jet
Silver Cross Jet

11 betyg & recensioner

⭐ 92
Baby Jogger City Tour 2
Baby Jogger City Tour 2

688 betyg & recensioner

⭐ 100
Silver Cross Spirit
Silver Cross Spirit

1 betyg & recensioner