Bästa Robotdammsugaren 2022

En robotdammsugare kan vara en stor hjälp för att hålla ditt hem renare. Dessa enheter är utrustade med sensorer för att upptäcka hinder och är programmerade att rengöra runt dem. De högst rankade robotdammsugarna listas nedan.

Topp 10 Robotdammsugare

Dreame D9

Dreame D9

⭐ 89 / 100 - Batteridriven, Uppladdningsbar, Timer

Dreame D9 är ett batteridriven, uppladdningsbar, timer, virtuell vägg stödd robot dammsugare. Det har en 4,5 av 5 stjärnor med 798 omdömen och 3 expertrecensioner. Det är 89% av tiden den bästa nominella produkten i kategorin robot dammsugare.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Black

⭐ 93 / 100 - Carpetboost, Kantrengöring, Golvplanerare

Xiaomi MI Robot Vacuum Mop Pro är en kraftfull robot dammsugare som är utformad för att rengöra dina golv på ett snabbt och effektivt sätt. Den är utrustad med en carpetboost-funktion som ger roboten den makt som den behöver för att rengöra dina mattor på ett mer noggrannt sätt. Kantrengöringsfunktionen gör att roboten kan rengöra mellan möbler, medan golvplaneraren hjälper dig att planera din rengöringsrutin. Den mobila appkontrollerade enheten har också en MOP-funktion som låter dig ta bort smuts från ditt golv utan att behöva använda vatten eller kemikalier. Den uppladdningsbara enheten har också en fjärrkontroll så att du kan städa även när du är hemifrån. Turbo-läget rengör dina golv i en snabbare takt, medan den här funktionen VirtuAll Wall-vägg låter dig använda roboten på någon plan yta utan att behöva oroa dig för att det faller över.

Roborock S5 Max

Roborock S5 Max

⭐ 87 / 100 - Bagfri, Carpetboost, Golvplanerare

Roborock S5 Max är en smart robot dammsugare som kan styras via en mobil app. Den har ett uppladdningsbart batteri och använder en kombination av sugkraft och borstkraft för att rengöra dina golv. Produkten har en inbyggd moppfunktion och kan schemaläggas att rengöra vid specifika tider. Det kan också styras på distans från din telefon.

Ecovacs DEEBOT OZMO 920

Ecovacs DEEBOT OZMO 920

⭐ 82 / 100 - Bagfri, Batteridriven, Golvplanerare

EcoOvacs DeeBot Ozmo 920 är en batteridriven robot dammsugare som kan styras via en mobil app. Den har en MOP-funktion, fjärrkontroll och är baglös. Produkten har fått en 82 av 100 i poäng, 4,1 av 5 stjärnor, 862 omdömen och 2 expertrecensioner.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop

⭐ 78 / 100 - Bagfri, Carpetboost, Kantrengöring

Xiaomi MI Robot Vacuum Mop är en robot dammsugare som har en fjärrkontroll, mobilapp och en mängd rengöringslägen. Den har ett uppladdningsbart batteri, vilket är lätt att byta ut. Xiaomi MI Robot Vacuum Mop har också en moppfunktion som kan användas på trägolv.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro White

⭐ 78 / 100 - Bagfri, Carpetboost, Kantrengöring

Xiaomi MI Robot Vacuum Mop Pro är en robot dammsugare som är utformad för att städa ditt hem utan att du måste lyfta ett finger. Det har en kraftfull sug och kan rengöra både hårda golv och mattor. Den har en fjärrkontroll som låter dig styra rengöringen från var som helst i huset. Det har också en schemaläggningsfunktion som låter dig ställa in tider för att det ska rengöra. MOP-funktionen låter dig städa upp spill och röra på ditt golv. Den baglösa designen gör denna dammsugare mycket lätt att underhålla, eftersom det inte finns något behov av att byta ut påsarna.

Roborock S6 MaxV

Roborock S6 MaxV

⭐ 86 / 100 - Bagfri, Batteridriven, Golvplanerare

Roborock S6 Maxv är en kraftfull robot dammsugare som kan rengöra dina golv utan problem. Denna produkt har ett stort dammsugare, vilket innebär att du inte behöver tömma det så ofta som andra produkter. Det har också en moppfunktion och en timer, som hjälper dig att hålla ditt hus rent. Produkten levereras också med en fjärrkontroll och en mobilapp, som låter dig styra produkten från var som helst i huset.

Xiaomi Viomi V3

Xiaomi Viomi V3

⭐ 73 / 100 - Bagfri, Batteridriven, Uppladdningsbar

Xiaomi Viomi V3 är en batteridriven, baglös robot dammsugare som har ett betyg på 73 av 100 och 3,7 av 5 stjärnor från 163 användarrecensioner. Den har ett uppladdningsbart batteri och har ett litet dammsugare som kan rymma upp till 0,5 liter smuts. Den är utformad för att rengöra ditt hem utan att det behövs sladdar eller filter, och det är lätt att använda med sin enknappsfunktionalitet. Med sin snygga design och kraftfull sug är Xiaomi Viomi V3 ett prisvärt alternativ för robot dammsugare.

iRobot Roomba 975

iRobot Roomba 975

⭐ 73 / 100 - Mobil app kontrollerad, Planera rengöring

Irobot Roomba 975 är en robot dammsugare som är kompatibel med din smartphone. Den har en 3,7 av 5 stjärnor och 73 användarrecensioner. Den har en mobilappontrollerad, schemaläggning.

iRobot Roomba 698

iRobot Roomba 698

⭐ 87 / 100 - Kantrengöring, Mobil app kontrollerad, Trappa sensor

Irobot Roomba 698 är en robot dammsugare som rensar dina golv medan du är borta. Den har en kraftfull sug och kan rengöra både mattor och hårda golv. Den har en timer, en app som låter dig styra Roomba från din telefon och en virtuell vägg som kan användas för att blockera delar av ditt hem. Roomba är gjord av hållbar plast och metall. Det har en rating 87 av 100 på Amazon och har 868 recensioner med 4,4 stjärnor.

Senaste i Robotdammsugare

⭐ 87
Roborock S5 Max
Roborock S5 Max

1505 betyg & recensioner

⭐ 89
Roborock S6 Pure
Roborock S6 Pure

644 betyg & recensioner

⭐ 89
Roborock S7 (455996)
Roborock S7

1 betyg & recensioner

⭐ 86
Roborock S6 MaxV
Roborock S6 MaxV

517 betyg & recensioner

Vileda VR102 Silent
Vileda VR102 Silent

0 betyg & recensioner

⭐ 32
InnovaGoods ROVAC 1000
InnovaGoods ROVAC 1000

74 betyg & recensioner

⭐ 84
iRobot Roomba i7 i7150
iRobot Roomba i7 i7150

36 betyg & recensioner

⭐ 82
Vileda VR 201
Vileda VR 201

541 betyg & recensioner