Bästa Barnvagnen 2022

Barnvagnar är en nödvändighet för föräldrar, perfekt för att springa runt i stan utan barnet på höften eller på armarna. Dessa lätta, hopfällbara barnvagnar gör det enkelt att transportera och förvara. Här är en lista över de högst rankade barnvagnarna idag.

Topp 10 Barnvagnar

Mima Xari

Mima Xari

⭐ 75 / 100 - Justerbart handtag, Stötfångare, Utdragbar Sun Canopy

Mima Xari är en barnvagn som erbjuder föräldrar ett bekvämt och bekvämt sätt att transportera sina små. Med sina användarvänliga funktioner är Mima Xari lämplig för både föräldrar och barn. Mima Xari har ett justerbart handtag, stötfångare, utdragbar solkall, full belastning, enstång, regnskydd, avtagbar inredning, reversibelt säte, förvaringskorg och mer.

Bugaboo Bee 6

Bugaboo Bee 6

⭐ 92 / 100 - Justerbart handtag, Stötfångare, Utdragbar Sun Canopy

Bugaboo Bee 6 är en barnvagn som erbjuder ett justerbart handtag, stötfångare, utdragbar solkall, full belastning, enstång, regnskydd, reversibelt säte, axelrem och förvaringskorg. Det har en 4,6 av 5 stjärnor Betyg om Amazon med 70 kundrecensioner.

Cybex Gazelle S

Cybex Gazelle S

⭐ 91 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbar fotstöd, Justerbart handtag

Cybex Gazelle S är en lätt, högpresterande barnvagn för föräldrar som vill resa med sitt barn i stil. Gazelle S är en pålitlig och lättanvänd barnvagn som kan användas från födsel till 4 år. Den har en justerbar ryggstöd, en justerbar fotstöd, ett justerbart handtag, en stötfångare, en utdragbar solkopi, en fullständig belastning, avtagbar inredning, reversibelt säte och förvaringskorg. Cybex Gazelle S har fått 91 av 100 i poäng och 4,6 av 5 stjärnor från 73 kundrecensioner.

Cybex Balios S 2-in-1

Cybex Balios S

⭐ 89 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbart handtag, Utdragbar Sun Canopy

Cybex Balios S är en lätt, kompakt och mycket manövrerbar stolpstol som erbjuder en mängd funktioner för att göra ditt liv enklare. Med en justerbar ryggstöd, utdragbar solbehållare, enstång och förvaringskorg, är Balios S det perfekta valet för föräldrarna på språng. Balios S kommer också med ett högt betyg på 89 av 100 i kategorin pushchairs och 4,5 stjärnor av 5 i användarrecensioner.

Baby Jogger City Elite 2

Baby Jogger City Elite 2

⭐ 87 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbart handtag, Utdragbar Sun Canopy

Baby Jogger City Elite 2 är en lätt, lätt att manövrera och kompakta barnvagn som har en en-hand-vik, en fullständig recline och en utdragbar solkall. Det har också ett justerbart handtag, en justerbar ryggstöd och förvaringskorg. Produkten har tilldelats 87 av 100 i poäng och har fått betygsatta 4,4 av 5 stjärnor av 238 användare.

Britax B-Agile R

Britax B-Agile R

⭐ 81 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbar fotstöd, Stötfångare

Britax B-Agile R är en barnvagn med en justerbar ryggstöd, fotstöd, stötfångare, avtagbara hjul, utdragbar solkall, full belastning, enstång, regnskydd och avtagbar inredning. Den har en förvaringskorg och har en garanti.

UppaBaby Cruz V2

UppaBaby Cruz V2

⭐ 76 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbar fotstöd, Justerbart handtag

Upptababy Cruz V2 är en lätt, lätt att bära och lagra barnvagn med en stor korg under. Den har ett justerbart handtag och ett brett spektrum av lägsta positioner. Cruz v2 har också ett regnskydd och förvaringskorg.

Cybex Eezy S Twist+ 2

Cybex Eezy S Twist 2

⭐ 85 / 100 - Justerbar ryggstöd, Ergonomisk säte, Utdragbar Sun Canopy

Cybex Eezy s Twist + 2 är en lätt och lätt att använda barnvagn som har ett antal funktioner för att göra det bekvämt för ditt barn. Sätet är ergonomiskt utformat, solbehållaren sträcker sig och ryggstödet kan justeras. Den har en reversibel säte och förvaringskorg under.

Cybex Balios S Lux

Cybex Balios S Lux

⭐ 97 / 100 - Justerbar ryggstöd, Justerbar fotstöd, Justerbart handtag

Cybex Balios s lux är en barnvagn som har utformats för enkel användning och komfort. Funktionerna inkluderar justerbar ryggstöd, justerbar fotstöd, utdragbar solbindning, full belastning, enhandsvinst, reversibelt säte och förvaringskorg.

Maxi-Cosi Zelia 2

Maxi-Cosi Zelia 2

⭐ 100 / 100 - Stötfångare, Utdragbar Sun Canopy, Full Recline

Maxi-Cosi Zelia 2 är en mångsidig och elegant barnvagn med en rad funktioner som gör det perfekt för daglig användning. Pushchair har en enstång, ett regnskydd, en förvaringskorg och en solkopi som kan utökas för att ge fullständig täckning för din bebis. Bumperbaren ingår också för att skydda ditt barn från stötar och blåmärken.

Senaste i Barnvagnar

⭐ 91
Cybex Gazelle S
Cybex Gazelle S

73 betyg & recensioner

⭐ 91
Britax Smile 3
Britax Smile 3

5 betyg & recensioner

⭐ 90
Cybex Talos S Lux
Cybex Talos S Lux

2 betyg & recensioner

⭐ 97
Cybex Balios S Lux
Cybex Balios S Lux

42 betyg & recensioner

⭐ 92
Bugaboo Bee 6
Bugaboo Bee 6

70 betyg & recensioner

⭐ 86
Britax B-Agile M
Britax B-Agile M

182 betyg & recensioner

⭐ 76
UppaBaby Cruz V2
UppaBaby Cruz V2

658 betyg & recensioner

⭐ 81
Britax B-Agile R
Britax B-Agile R

9 betyg & recensioner