Bästa Tryckkokaren 2022

Tryckkokare är designade för att laga mat snabbare och med mindre energi. Detta uppnås genom att koka vatten inuti grytan som ger ånga. Trycket inuti grytan tvingar ånga att cirkulera runt maten och försiktigt tillaga den till en mjuk och saftig konsistens. De är perfekta för att laga ris, ångkokta grönsaker och kött.

Topp 10 Tryckkokare

Fissler Vitavit Edition 6L

Fissler Vitavit Edition

⭐ 80 / 100

Fissler Vitavit Edition är en tryckkokare med en rostfri stålkropp och ett glaslock. Produkten har en kapacitet på 3,8 liter, vilket gör den idealisk för matlagning av mindre måltider eller för matlagning för två. Produkten levereras också med en receptbok och en rengöringsborste.

Sage The Fast Slow Pro

Sage The Fast Slow Pro

⭐ 90 / 100

"Det här är den bästa tryckkokaren på marknaden. Den är gjord av aluminium och rostfritt stål, och det har en års garanti. Den snabba slow pro har en digital timer och en tryckluftsventil som kan justeras för olika tillagningstider. Det har också en ångfunktionsventil och en automatisk behållare. "

WMF Perfect Plus 6,5L

WMF Perfect Plus

⭐ 91 / 100

WMF Perfect Plus är en tryckkokare med en 8 liter kapacitet. Den har en rostfritt stål och aluminiumbelagt lock, vilket gör det slitstarkt och lätt att rengöra. Enheten är också diskmaskin säker.

Tefal Secure 5 Neo 6L

Tefal Secure 5 Neo

⭐ 91 / 100

Tefal s säkra 5 Neo är en tryckkokare med en kraftfull och effektiv matlagningskapacitet. Denna produkt har en maximal temperatur på 240 grader Celsius och en tryckregulator som automatiskt justerar trycket för att bibehålla det på denna nivå. Tryckkokaren är också utrustad med en timer och ett indikatorljus som kommer att varna dig när tillagningstiden är uppe. Det har också ett locklåsningssystem som hindrar locket från att öppna under matlagningsprocessen, såväl som en innerkruka rostfritt stål och aluminium ytterkruka.

Fissler Vitaquick 6L

Fissler Vitaquick

⭐ 92 / 100

Fissler VitaQuick-tryckkokaren är ett kraftfullt verktyg som gör att du snabbt och effektivt kan laga mat. Denna produkt har fått sex av fem stjärnor från 618 recensioner på Amazon, med en genomsnittlig betyg på 4,6 stjärnor. Fissler VitaQuick-tryckkokaren har tilldelats titeln "Bästa tryckkokare" av redaktörerna för "kök och hem". Produkten är gjord av rostfritt stål, aluminium och glas. Den har ett trycklås, säkerhetsventil och a Steam Release-knapp. Fissler Vitaquick kommer med en receptbok, som har över 100 recept för att laga grönsaker, kött, fisk, ris, soppor, grytor, bönor, såser och mer. Denna produkt är tillgänglig i tre färger: röd, blå eller silver.

Tefal Secure 5 6L

Tefal Secure 5

⭐ 86 / 100

Tefal Secure 5 är en tryckkokare som är utformad för att vara lätt att använda. Den har ett automatiskt säkerhetssystem som stänger av matlagningsprocessen när det upptäcker läckor. Denna produkt har en rostfri kropp och en non-stick matlagningspott. Det har också en snabb frigöringsventil som möjliggör enkel rengöring.

Fissler Vitavit Premium 4.5L

Fissler Vitavit Premium

⭐ 94 / 100

Fissler Vitavit Premium är en tryckkokare som är perfekt för matlagning, brunning och sårning. Den har en kokkärl i rostfritt stål med en icke-stickbeläggning som är lätt att rengöra och en tryckluftsventil som säkerställer säkerheten. Matlagningspotten har också ett värmebeständigt silikonhandtag som är lätt att greppa. Produkten levereras med en receptbok och en kokbok med över 250 recept. Det har tilldelats 94 av 100 i poäng av det goda hushållsinstitutet.

Hamilton Beach Multi-Function Pressure Cooker

Hamilton Beach Multi-Function Pressure Cooker

⭐ 99 / 100

Hamilton Beach Multi-Function Tryckkokare är en produkt som är perfekt för personer som gillar att laga mat och vill göra egna måltider utan att behöva spendera timmar i köket. Hamilton Beach Multi-Function Tryckkokare är en tryckkokare, långsam spis och riskokare allt i ett. Det är också diskmaskin säkert och har en inbyggd timer som kan ställas in i upp till 24 timmar. Denna apparat är väldigt lätt att använda och instruktionerna är mycket tydliga.

Magefesa Dynamic 7.5L

Magefesa Dynamic

⭐ 98 / 100

Magefesa Dynamic är en tryckkokare som kommer att skapa en utsökt måltid med lätthet. Denna produkt har en 4,9 av 5 stjärnor och 45 omdömen på Amazon.com. Det är en tryckkokare som är gjord av rostfritt stål och aluminium, och är diskmaskin säker. Tryckkokaren är också BPA-fri och har ett lås lock för att hålla värmen i. Den levereras med en receptbok och en mätkopp för att göra matlagningen enklare.

Monix Selecta 9L

Monix Selecta

⭐ 97 / 100

Monix Selecta är en tryckkokare som är utformad för att göra matlagningen enklare. Produkten har en 4,9 av 5 stjärnor med 2 omdömen och 1 Expert Review. Monix Selecta är en produkt som är utformad för den upptagna kocken som vill spara tid i köket. Produkten har en överkomlig prispunkt, men ändå erbjuder fortfarande funktioner som vanligtvis finns i högre prissatta produkter.

Senaste i Tryckkokare

⭐ 91
Tefal Secure 5 Neo 6L
Tefal Secure 5 Neo

519 betyg & recensioner

⭐ 90
Tefal Secure 5 Neo 4L
Tefal Secure 5 Neo

312 betyg & recensioner

⭐ 95
Monix Quick 6L
Monix Quick

1 betyg & recensioner

S5001357
S5001357

0 betyg & recensioner

⭐ 85
Monix Classica 10L
Monix Classica

4 betyg & recensioner

⭐ 70
Funktion Pressure Cooker 6L
Funktion Pressure Cooker

2 betyg & recensioner

⭐ 60
Bra A185105
Bra A185105

3 betyg & recensioner

⭐ 60
Magefesa Express
Magefesa Express

5 betyg & recensioner