Bästa Mikrofonen 2022

Mikrofoner är verktyg som omvandlar ljud till en elektrisk signal. Mikrofoner är en viktig del av alla ljudingångssystem. De kan inte bara användas i studior och för att fånga ljud på film, utan de används också i telekonferenser och i klassrum.

Topp 10 Mikrofoner

Boya Boya BY-M1000

Boya Boya BY-M1000

⭐ 95 / 100

Denna mikrofon är en högkvalitativ, professionell kvalitetsmikrofon som är perfekt för inspelning och liveföreställningar. Den har ett frekvenssvar på 20 Hz till 20kHz och en känslighet på -54dB, vilket innebär att den kan användas i vilken miljö som helst. Mikrofonen har ett kardioidpolarmönster, vilket innebär att det hämtar ljud från ena sidan och avvisar ljud från den andra. Det kommer också med en chockmontering och ett popfilter.

RØDE SM6

RØDE SM6

⭐ 90 / 100

Røde SM6 är en mikrofon med professionell kvalitet som har ett kardioidupptagningsmönster, ett frekvenssvar på 20Hz-20kHz och en känslighet på -38,5 dB. SM6 är utrustad med en 3,5 mm förgyllt phono / jackkontakt, ett L-format upphängningsfäste och ett skumvindskärm. Den har utformats för användning i studior, sändningsanläggningar och live-ljudapplikationer.

HyperX QuadCast S

HyperX QuadCast S

⭐ 86 / 100

Hyperx Quadcast s är en USB-mikrofon med ett kardioidupptagningsmönster. Mikrofonen har ett frekvenssvar av 50Hz-18kHz och en känslighet av -42dB. Mikrofonen har också ett omnidirectional pickupmönster. Mikrofonen är kompatibel med PC, Mac och mobila enheter. Mikrofonen har en brus-avbokningsfunktion som minskar bakgrundsbruset.

RØDE NT1-AI1 Studio Kit

RØDE NT1-AI1 Studio Kit

⭐ 96 / 100

Røde NT1-AI1 Studio Kit är ett mikrofonkit som innehåller en NT1-AI1 kondensatormikrofon med ett stötfäste och ett popfilter, såväl som ett väska. Denna produkt har fått 96 av 100 i poäng och 4,8 av 5 stjärnor från 836 användarrecensioner.

RØDE WS2

RØDE WS2

⭐ 95 / 100

Røde WS2 är en liten, lätt och prisvärd mikrofon som kan användas för en mängd olika applikationer. Den har ett frekvenssvar av 20Hz-20kHz och en maximal SPL av 120 dB. Denna mikrofon är perfekt för inspelning av musikinstrument, röst och tal. Røde WS2 har också ett kardioidpolarmönster som minimerar hämtningen av oönskade ljud från sidorna och baksidan.

RØDE PSM1

RØDE PSM1

⭐ 85 / 100

Røde PSM1 är en mikrofon med professionell kvalitet som är perfekt för inspelning av dialog, sång och instrument. MIC har ett kardioidupptagningsmönster som minimerar återkoppling och säkerställer att ljudet är klart och skarpt. MIC kommer också med ett stötfäste för att minimera oönskade vibrationer.

RØDE PSA1

RØDE PSA1

⭐ 94 / 100

Røde PSA1 är en professionell kvalitet, studio-grade mikrofon som erbjuder ett brett utbud av funktioner och bra ljudkvalitet. Det är en kondensatormikrofon med ett kardioidpolarmönster och levereras med ett stötfäste och popfilter. MIC har ett omkopplingsbart lågklippt filter för att minska oönskade lågfrekventa rumble. Det har också en omkopplingsbar dynor för att minska närhetseffekten när den används nära kapseln. PSA1 är konstruerad för professionella studioapplikationer, men kan också användas i live-prestanda.

RØDE DS1

RØDE DS1

⭐ 86 / 100

Røde DS1 är en mikrofon som är utformad för att användas med DSLR-kameror. Den har ett kardioidupptagningsmönster och ett frekvenssvar på 20Hz-20kHz. Den är avsedd att användas med DSLR som har en 3,5 mm ingångsuttag, men den kan också användas med kameror som har en 1/4 "ingångsuttag. Mikrofonen har ett stort membran, vilket bidrar till att minska ljudhanteringsbrus. Det medföljande chockmonteringen gör att mikrofonen kan monteras på en stativ eller annan stödanordning utan att göra något ljud.

RØDE iXY

RØDE iXY

⭐ 76 / 100

Røde IXY är en professionell kvalitetsmikrofon som är konstruerad för att användas med någon digital ljudarbetsstation. Den har tre olika mönster: kardioid, omnidirectional och dubbelriktad. Kardioidmönstret är idealiskt för inspelning av sång och akustiska instrument, medan OMNI-mönstret är bra för att spela in en mängd olika instrument och sång. Det dubbelriktade mönstret är bra för inspelning av intervjuer eller när du vill flytta runt i mikrofonen. Røde IXY innehåller också en hörlursuttag och ett inbyggt chockfäste.

Sennheiser ME-2 II

Sennheiser ME-2 II

⭐ 91 / 100

Sennheiser Me-2 II är en mikrofon avsedd för användning med professionella musiker och ljudingenjörer. Den har ett kardioid pickup mönster, vilket betyder att det är bäst för inspelning av sång och instrument i mitten av ljudfältet. Mikrofonen har också ett omkopplingsbart högpassfilter för att minska lågfrekvent rum eller återkoppling. ME-2 II har också ett omkopplingsbart lågklippt filter för att minska högfrekventa brus.

Senaste i Mikrofoner

Sennheiser EW 100 G4-845-S
Sennheiser EW 100 G4-845-S

0 betyg & recensioner

⭐ 92
Blue Microphones Yeti
Blue Microphones Yeti

1513 betyg & recensioner

⭐ 98
RØDE Wireless Go
RØDE Wireless Go

9 betyg & recensioner

⭐ 86
RØDE Lavalier Go
RØDE Lavalier Go

2 betyg & recensioner

⭐ 100
Sennheiser EW 500 G4-KK205
Sennheiser EW 500 G4-KK205

1 betyg & recensioner

⭐ 95
Boya BY-MM1
Boya BY-MM1

560 betyg & recensioner

⭐ 82
Razer Seiren X
Razer Seiren X

143 betyg & recensioner

DPA Core 4066
DPA Core 4066

0 betyg & recensioner