Bästa Stödbältet 2022

Ett moderskapsbälte är ett sätt att hjälpa till att ge extra stöd under graviditeten. Mammabälten finns i många olika mönster och tyger att välja mellan. Hitta det bästa moderskapsbältet som passar dina personliga behov och budget i listan nedan.

Topp 10 Stödbälten

3M Nexcare Maternity Support

3M Nexcare Maternity Support

⭐ 100 / 100

3M NexCare Maternity Support är ett moderskapsbälte som är utformat för att hjälpa till med ryggsmärta och andra vanliga graviditetsfrågor. Bältet är gjord av ett mjukt, andningsbart material som är utformat för att stödja din mage och baksida. Bältet har också ett stretchigt midjeband och en lättanvänd lås som gör det enkelt att sätta på och ta av. Produkten har 100% positiva recensioner och fick 5 stjärnor från användare. Den är tillgänglig i storlekar som sträcker sig från XS-XXL.

Babymoov Dream Belt

Babymoov Dream Belt

⭐ 86 / 100

Babymoov drömbältet är ett moderskapsbälte som är utformat för att stödja din växande mage under graviditeten. Den har ett justerbart band med en spänneförslutning och är gjord av 100% bomull. Med det stora utbudet av storlekar kommer det in, du kan hitta den perfekta passformen för din föränderliga kropp. Detta bälte är också bra för amning och eftertryck.

BeSafe Pregnant iZi Fix

BeSafe Pregnant iZi Fix

⭐ 83 / 100

Besafe Gravid Izi Fix är ett moderskapsbälte som ger stöd och hjälper till med ryggsmärta. Produkten är gjord av ett andningsbart material som är mjukt och comfy, och bältet är utformat för att vara inställbart. Den kommer i en mängd olika storlekar för att passa de flesta kroppstyper, och den har en ficka för din telefon eller nycklar. Det har också en inbyggd termometer som kan användas för att hålla reda på din temperatur.

Carriwell Overbelly Support Belt Black

Carriwell Overbelly Support Belt Black

⭐ 82 / 100

Carriwell Overbelly Support Belt är ett moderskapsbälte som hjälper till att stödja din mage under graviditeten. Den är gjord av ett andningsbart, stretchigt och mjukt material som är bekvämt att bära. Bältet är inställbart i storlek och har en krok-och-loop-stängning.

Carriwell Adjustable Support Belt Black

Carriwell Adjustable Support Belt Black

⭐ 78 / 100

Moderskapsbälten - Carriwell Justerbar supportbälte svart

Carriwell Organic Cotton Flexi Belt

Carriwell Organic Cotton Flexi Belt

⭐ 72 / 100

Moderskapsbälten

Carriwell Seamless Maternity Support Band White

Carriwell Seamless Maternity Support Band White

⭐ 66 / 100

Maternity Belts: Carriwell Seamless Maternity Support Band White

Medela Supportive Belly Band Black

Medela Supportive Belly Band Black

⭐ 50 / 100

Medela Supportive Belly Band Black är ett moderskapsbälte som är utformat för att ge stöd för din rygg och mage under graviditeten. Detta bälte är tillverkat av mjukt, sträckbart tyg och har en krok och ögonförslutning. Bältet är tillgängligt i svart och kommer i storlekar S-XL.

Medela Supportive Belly Band White

Medela Supportive Belly Band White

⭐ 50 / 100

"Medela Supportive Belly Band White" är ett moderskapsbälte som hjälper till att stödja din rygg och buk medan du ammar. Den är gjord av 100% bomull och har kardborreband. Produkten har fått en genomsnittlig bedömning av 2,5 av 5 stjärnor med 5 användarrecensioner .

Senaste i Stödbälten