Bästa Vinterskorna för barn 2022

Barns vinterskor är utformade för att hålla dina barns fötter varma och torra under denna kalla årstid. Det finns många olika stilar att välja mellan, så ta en titt på vår lista över topprankade idag!

Topp 10 Vinterskor för barn

Salomon XA Pro 3D Winter TS CSWP J - Black/Magnet/Tangelo

Salomon XA Pro 3D Winter TS CSWP J

⭐ 84 / 100

Salomon Xa Pro 3d vinter TS CSWP J är en vintersko för barn. Skon har en gummisula, en syntetisk övre och finns i flera färger. Skoen är rankad 4.2 av 5 stjärnor med 292 recensioner. Det är 84% av vägen till 100% betyg.

Bisgaard Ellis - Black

Bisgaard Ellis

⭐ 100 / 100

Bisgaard Ellis är en vintersko som är gjord för barn. Det har 100 av 100 i poäng, 5 av 5 stjärnor och 56 omdömen. Produkten är en vintersko för barn med 100% kundnöjdhet.

Kavat Frånö WP - Dark Brown

Kavat Frånö WP

⭐ 100 / 100

Kavat Frånö WP är en vintersko med en mjuk och flexibel sula som är perfekt för barn. Skon har ett högkvalitativt läder övre och gummi yttersula som är hållbart och ger utmärkt dragkraft, vilket gör det perfekt för utomhusbruk.

Sorel Youth Tofino II - Quarry/Natural Tan

Sorel Youth Tofino II

⭐ 100 / 100

Sorel Youth Tofino II är en vintersko för barn. Det har 100 av 100 i poäng och 5 av 5 stjärnor med 13 användarrecensioner.

Viking Frost Fighter - Navy/Navy

Viking Frost Fighter

⭐ 99 / 100

Viking Frost Fighter är en barns vintersko avsedd för utomhusbruk. Skon har ett vattentätt och andningsbart membran, liksom en gummisula. Det har också ett skyddande tålock. Skon finns i storlekar 3-10.

Viking Extreme - Light Lilac/Pearl Grey

Viking Extreme

⭐ 96 / 100

Viking Extreme är en vintersko för barn som är utformad för att hålla fötterna varma och torra. Den har en vattentät syntetisk övre med en vadderad krage, och den är gjord av 100% EVA. Det har också en glidgummi yttersula, och det kommer i storlekar som sträcker sig från 5-12.

Sorel Toddler Snow Commander - Cupid

Sorel Toddler Snow Commander

⭐ 96 / 100

Sorel Toddler Snow Commander är en vinterstart för barn. Den har en vattenbeständig övre och en varm foder för att hålla ditt barns fötter bekväma. Stövlarna är gjorda av mocka och har en gummisula som hjälper ditt barn att flytta lätt på isen. Stövlarna kommer i storlekar som sträcker sig från 3-6 år, så de kommer att passa ditt barns fotbrunn. Stövlarna kommer också med ett par snöskor som kan användas när vädret blir kallt.

Sorel Children's Yoot Pac Nylon - Chrome Grey/Orchid

Sorel Children's Yoot Pac Nylon

⭐ 96 / 100

Sorel Children's Yoot Pac Nylon är en vintersko som är perfekt för barn. Skon har ett vattentätt och andningsbart membran och en gummisula med en glidande slitbana. Skon är gjord av nylon och har en dragkedja för enkel på och av. Skon har också en vadderad krage, som ger komfort för barnets fotled.

The North Face Youth Shellista Extreme - Zinc Grey/Mr. Pink

The North Face Youth Shellista Extreme

⭐ 96 / 100

North Face Youth Shellista Extreme är en vintersko som är utformad för barn. Dessa skor är gjorda för att vara slitstarka och funktionella. De är betygsatt 96 av 100 i poäng, med 4,8 av 5 stjärnor och 31 användare recensioner.

Kamik Prairie - Black/White

Kamik Prairie

⭐ 95 / 100

Kamik Prairie Winter Shoes är gjorda av ett högkvalitativt, flexibelt och slitstarkt material som är bekvämt för barn. Dessa skor är utformade med ett glidt grepp för att gå på is eller snö. Alla material som används i dessa skor är miljövänliga, så du kan må bra om att köpa dem för ditt barn.

Senaste i Vinterskor för barn

⭐ 95
Viking Ultra 2.0 - Black/Grey
Viking Ultra 2.0

87 betyg & recensioner

⭐ 95
Viking Frost Fighter - Black/Grey
Viking Frost Fighter

81 betyg & recensioner

⭐ 80
Reima Kid's Snow Boots Nefar - Black
Reima Kid's Snow Boots Nefar

1 betyg & recensioner

Viking Toasty II GTX - Charcoal/Black
Viking Toasty II GTX

0 betyg & recensioner

Reima Vimpeli Boots - Black
Reima Vimpeli Boots

0 betyg & recensioner

⭐ 80
Viking Istind - Mid Blue/Black
Viking Istind

2 betyg & recensioner

⭐ 100
Viking Extreme 2.0 - Black/Charcoal
Viking Extreme 2.0

1 betyg & recensioner

⭐ 42
Tretorn Kuling Neoprene - Black/Burnt Orange
Tretorn Kuling Neoprene

4 betyg & recensioner