Bästa Gummistövlarna för barn 2022

Oavsett om du letar efter en vattentät känga för att hålla din bebis fötter varma och torra, eller en halkfri sko för ett barn, har vi sammanställt en lista över de mest populära och bäst rankade barngummistövlarna för året.

Topp 10 Gummistövlar för barn

Tretorn Gränna - Navy/White

Tretorn Gränna

⭐ 100 / 100

Tretorn Gränna är barngummistövlar som är 100% vattentäta och har ett 5/5 stjärnor i användarrecensioner. De är gjorda av högkvalitativt gummi och kommer i olika färger.

Hunter Original Big Kids - Military Red

Hunter Original Big Kids

⭐ 100 / 100

"Hunter Original Big Kids" är en 100% vattentät gummistock med ett 5-stjärnigt betyg och 92 användarrecensioner. Stövlarna har ett 100% vattentätt membran och en mjuk, bekväm foder som är andningsbar och lätt. Stövlarna har också en icke-annorlunda -Lip Sole och ett krok och loop-stängningssystem för enkel på och av.

Hunter Original Kids First Classic - Military Red

Hunter Original Kids First Classic

⭐ 99 / 100

Hunter Original Kids First Classic är en barns gummitur med en 100% tillfredsställande garanti. Det har ett 5-stjärnigt betyg på Amazon med 206 kundrecensioner och 1 expertrecension. Produkten är tillverkad av slitstarkt gummi och har en lättillgänglig design för snabb och enkel på och av.

Aigle Lolly Pop - New Rose

Aigle Lolly Pop

⭐ 97 / 100

Aigle lolly pop är en barn gummi stövlar med 97 av 100 i poäng och 4,9 av 5 stjärnor. Det har 40296 omdömen, 2 expertrecensioner, och kategoriseras som barn gummi stövlar.

Aigle Woody Pop - Marine

Aigle Woody Pop

⭐ 96 / 100

Aigle Woody Pop är ett barns gummistövlar som är 96 av 100 i poäng och 4,8 av 5 stjärnor. Den har 15 användarrecensioner.

Hatley Rain Boots - Silver Shimmer

Hatley Rain Boots

⭐ 96 / 100

Hatley Regn stövlar är ett par gummistövlar som är perfekta för regniga dagar. De kommer i olika färger och storlekar, och har ett brett utbud av recensioner från glada kunder.

Viking Jolly - Blue/Orange

Viking Jolly

⭐ 94 / 100

"Viking Jolly" är ett par barns gummistövlar med en klassisk design. Stövlarna är gjorda av 100% naturgummi, vilket är slitstarkt och flexibelt. De har en texturerad sål och en förstärkt häl och tå. Stövlarna kommer i storlekar från 3-10.

Kavat Gimo WP - Bright Yellow

Kavat Gimo WP

⭐ 91 / 100

Kavat Gimo WP är en barns gummistövlar som är gjorda med ett vattenbeständigt och oljebeständigt material. De är utformade med ett texturerat grepp på botten av stöveln för att förhindra att du glider och ger ett bättre grepp när du går på våta ytor. De har också en glidande sål och tå keps för att förhindra olyckor och skador. Stövlarna kommer i olika färger, storlekar och stilar. Kavat Gimo WP är betygsatt 91 av 100 av kunder på Amazon.com och har 4,6 av 5 stjärnor från 37 kundrecensioner.

Tretorn Gränna Vinter - Blackberry

Tretorn Gränna Vinter

⭐ 90 / 100

Tretorn Gränna Vinter är de perfekta stövlarna för vintern. De är vattentäta och varma, med ett avtagbart foder som kan tvättas. Stövlarna är också gjorda av 100% naturgummi, vilket är slitstarkt och långvarigt. Tretorn Gränna Vinter kommer i tre färger - svart, blå och röd.

Bisgaard Scandinavia - Black

Bisgaard Scandinavia

⭐ 88 / 100

Bisgaard Skandinaviens barns gummistövlar är ett bra alternativ för barn som älskar att spela ute. Stövlarna är gjorda av 100% naturgummi och kommer i olika färger. De har en mjuk, flexibel sål och ett glidande grepp på botten. Stövlarna är lätta att sätta på och ta av och de kan tvättas i tvättmaskinen.

Senaste i Gummistövlar för barn

⭐ 100
Tretorn Gränna - Black/Grey
Tretorn Gränna

2 betyg & recensioner

⭐ 100
Tretorn Gränna - Yellow
Tretorn Gränna

2 betyg & recensioner

⭐ 90
Tretorn Gränna Vinter - Black/Grey
Tretorn Gränna Vinter

8 betyg & recensioner

⭐ 100
Tretorn Gränna - Navy/Storm
Tretorn Gränna

6 betyg & recensioner

⭐ 100
Tretorn Gränna - Blackberry
Tretorn Gränna

2 betyg & recensioner

⭐ 100
Tretorn Aktiv Chelsea - Black
Tretorn Aktiv Chelsea

5 betyg & recensioner

⭐ 79
Tretorn Wings Kids - Yellow
Tretorn Wings Kids

14 betyg & recensioner

⭐ 90
Tretorn Gränna Vinter - Blackberry
Tretorn Gränna Vinter

8 betyg & recensioner