Bästa Läsplattan 2022

Idag finns det många olika e-boksläsare tillgängliga på marknaden. e-läsare erbjuder ett nytt och spännande sätt att läsa och dela böcker med andra. Med så många modeller att välja mellan kan det vara svårt att hitta den perfekta. Här kan du hitta de högst rankade e -bokläsarna idag.

Topp 10 Läsplattor

Pocketbook Color 633

Pocketbook Color 633

⭐ 77 / 100

Amazon Kindle Paperwhite är en av de mest populära eBook-läsarna på marknaden. Den har en e-bläckskärm som är utformad för att läsas i starkt ljus eller till och med direkt solljus, och det är vattentätt. Enheten levereras med ett inbyggt justerbart ljus som kan ställas in på tre ljusstyrka, och det har också en inbyggd accelerometer som låter dig vända sidor med bara en flicka av din handled. Enheten är tillgänglig i två färger: svartvitt.

Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition

Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition

⭐ 96 / 100

Touch HD 3 är en bra ebook-läsare för dem som vill läsa sina e-böcker på språng. Den har en snygg design och är lätt att använda. Touch HD 3 är också kompatibel med de flesta större e-läsare, så du kan överföra dina e-böcker från din dator eller annan enhet. Touch HD 3 har en batterilivslängd på upp till 6 veckor, vilket är längre än de flesta andra eBook-läsare. Det har också ett viloläge som automatiskt stänger av skärmen efter 30 sekunder av inaktivitet.

Pocketbook InkPad X

Pocketbook InkPad X

⭐ 95 / 100

PocketBook InkPad X är en högkvalitativ eBook-läsare med ett premium läderskydd. Det är den perfekta enheten för att läsa dina favoritböcker, tidskrifter och tidningar. Enheten har en 6'-skärm med en upplösning på 800x600, vilket ger skarp text och tydliga bilder. Det har också en optisk sida Turner som låter dig vända sidor utan att lyfta fingret. Enheten levereras med en inbyggd e-läsare som har tusentals titlar tillgängliga för inköp. Med sin snygga design kan det enkelt passa in i någon väska eller påse.

Pocketbook InkPad 3 Pro

Pocketbook InkPad 3 Pro

⭐ 93 / 100

PocketBook InkPad 3 Pro är en bärbar eBook-läsare som är konstruerad för att användas under alla förhållanden. Den har en 6-tums, 600 x 824 pixelskärm, en quad-core-processor och 4 GB lagring. Det har också ett inbyggt batteri som varar upp till 10 timmar. Enheten väger drygt en halv pund och levereras med en EPUB-läsare, Wi-Fi-kapacitet och Bluetooth-anslutning.

Onyx Boox Note Air

Onyx Boox Note Air

⭐ 89 / 100

Onyx Boox Note Air är en ny ebook-läsare med en snygg design, lätt att använda gränssnitt och bra funktioner. Den har en högupplöst skärm, så du kan läsa dina favoritböcker, tidskrifter eller till och med serier utan att behöva zooma in eller ut. Det har också ett inbyggt justerbart ljus som kan ställas in på den perfekta ljusstyrkan för alla situationer. Med sin 4.5 av 5 stjärnor och 135 omdömen, är den här produkten säker på att vara en hit.

Onyx Boox Note 3

Onyx Boox Note 3

⭐ 88 / 100

Onyx Boox Note 3 är en kraftfull ebook-läsare som erbjuder ett brett utbud av funktioner och funktioner. Den har en stor skärm och är lätt att läsa. Det innehåller också en inbyggd ordlista och tesaurus. Enheten är lätt och bärbar, vilket gör den perfekt för att läsa på språng.

Pocketbook Touch Lux 5

Pocketbook Touch Lux 5

⭐ 87 / 100

Touch lux 5 är en snygg, lätt e-läsare med en ultra-slim design. Den har en 6-tums HD-pekskärmskärm som är lätt att läsa och har ett inbyggt ljus för att läsa i mörkret. Enheten har också en batteritid på upp till två månader, inbyggt Wi-Fi och Bluetooth.

Onyx Boox Nova Air 7.8” 32GB

Onyx Boox Nova Air 7.8”

⭐ 86 / 100

Onyx Boox Nova Air 7.8 "är det senaste tillägget till Onyx Boox-familjen av eBook-läsare. Den här enheten har en snygg och modern design med en 7,8-tums skärm som är perfekt för att läsa på språng. Nova Air har en lätt och hållbar aluminiumram som är lätt att hålla och bära. Det har också en dual-core CPU, 8 GB lagring och en e-bläckskärm med 16 nyanser av grått.

Onyx Boox Max Lumi

Onyx Boox Max Lumi

⭐ 84 / 100

Onyx Boox Max Lumi är en bärbar eBook-läsare som har en högupplösta e-bläckskärm, ett inbyggt ljus och en batterilivslängd på upp till 10 timmar. Den har en 8 GB internt lagring och kan expanderas med ett microSD-kort. Enheten har också möjlighet att spela MP3-filer, och den stöder PDF-filer. The Onyx Boox Max Lumi har fått 4.2 av 5 stjärnor och 140 användarrecensioner på Amazon.

Amazon Kindle Paperwhite 6“ 32GB (2018)

Amazon Kindle Paperwhite 6“

⭐ 84 / 100

Amazon Kindle Paperwhite 6 är den senaste versionen av Amazonas bästsäljande eBook-läsare. Paperwhite 6 har en 6'-högupplösta 300 PPI-skärm med inbyggt ljus, ett batteri som varar veckor och en uppdaterad design som är tunnare och lättare än den tidigare modellen, vilket gör det lättare att bära runt. Den här uppdaterade designen innehåller också en ny startskärm som låter dig snabbt komma åt dina mest använda funktioner.

Senaste i Läsplattor

⭐ 88
Kobo Libra H2O
Kobo Libra H2O

3 betyg & recensioner

⭐ 92
Amazon Kindle Paperwhite 4 8GB (2018)
Amazon Kindle Paperwhite 4

95128 betyg & recensioner

⭐ 87
Pocketbook Touch Lux 5
Pocketbook Touch Lux 5

149 betyg & recensioner

⭐ 20
Pocketbook 632 Touch HD 3
Pocketbook 632 Touch HD 3

1 betyg & recensioner

⭐ 84
Amazon Kindle Paperwhite 6“ 32GB (2018)
Amazon Kindle Paperwhite 6“

2617 betyg & recensioner

Amazon Kindle 10 (2019) 8GB
Amazon Kindle 10

0 betyg & recensioner

⭐ 89
Pocketbook Inkpad 3
Pocketbook Inkpad 3

268 betyg & recensioner

⭐ 77
Kobo Forma
Kobo Forma

70 betyg & recensioner