Bästa Kaffepressen 2022

Detta är en riktigt gammaldags bryggmetod som gör comeback. Kaffebönorna är helt nedsänkta i hett vatten under en längre tid för att skapa en mer intensiv smak. Här är en lista över de högst rankade kaffepressarna på marknaden.

Topp 10 Kaffespressar

Aerobie AeroPress 1 Cup

Aerobie AeroPress 1 Cup

⭐ 100 / 100

Aerobie Aeropress är en manuell kaffebryggningsanordning som använder lufttryck för att brygga kaffe. Detta gör Aerobie Aeropress en av de snabbaste och mest effektiva metoderna för att göra kaffe. Aerobie Aeropress är också lätt att använda, med en enkel design som möjliggör enkel rengöring.

Melitta Handpresso 9 Cup

Melitta Handpresso 9 Cup

⭐ 100 / 100

Melitta handpresso 9 kopp kaffe press är en praktisk och lätt att använda kaffebryggare som kan göra upp till 9 koppar kaffe på en gång. Den har en stor kapacitet och är gjord av rostfritt stål, vilket innebär att det kommer att vara i många år. Designen är enkel och kompakt, vilket gör det enkelt att lagra när den inte används.

Bodum Crema 4 Cup

Bodum Crema 4 Cup

⭐ 91 / 100

Bodum Crema 4 kopp kaffe press är ett utmärkt verktyg för att brygga kaffe. Det är ett enkelt och enkelt sätt att göra en bra kopp kaffe på morgonen. Pressen är gjord av högkvalitativt rostfritt stål och har ett glidande handtag. Den har ett integrerat filter som kan användas med pappersfilter eller tygfilter. Det har också ett lock som låter dig brygga direkt i din kopp. Bodum Crema 4 kopp kaffe press är en del av Bodum-linjen, som har funnits i över 50 år och har utformats för att hålla.

Bodum Eileen 4 Cup

Bodum Eileen 4 Cup

⭐ 91 / 100

Bodum Eileen 4 kopp kaffe press är ett enkelt, men ändå effektivt sätt att göra kaffe. Pressen är gjord av borosilikatglas som är värmebeständigt upp till 500 grader Fahrenheit. Den har en kolv som kan användas för att hälla kaffebryggan i filtret. Koppen är diskmaskin-säker och lätt att rengöra.

Bodum Crema 8 Cup

Bodum Crema 8 Cup

⭐ 90 / 100

Bodum är ett företag som gör kaffespressar, och det här är ett av deras bästa. Den har en vacker design med en snygg svart färg, och den är gjord av högkvalitativa material. Det är lätt att använda, och det kommer med ett glas lock som kan användas för att göra ditt kaffe på morgonen eller för att servera. Produkten har en 4,5 av 5 stjärnor Betyg, och det har 238 recensioner om Amazon.

Bodum Crema 3 Cup

Bodum Crema 3 Cup

⭐ 83 / 100

Bodum Crema 3 kopp kaffe press är en manuell kaffebryggare som är lätt att använda och ren. Den är gjord av slitstarkt rostfritt stål med ett silikonhandtag för ett bekvämt grepp. Denna produkt är klassad som den 83: e bästa kaffebryggaren på Amazon med 4,2 stjärnor av 5. Den har 192 omdömen och 1 Expert Review.

Melitta Handpresso 3 Cup

Melitta Handpresso 3 Cup

⭐ 90 / 100 - Vattenlinje

Melitta handpresso 3 kopp kaffe press är en högkvalitativ maskin som levererar den perfekta koppen kaffe varje gång. Den har en snygg design och är lätt att använda. Maskinen är tillverkad av slitstarka material som kommer att vara i åratal. Den har en vattenlinje som gör det enkelt att fylla med vatten för den perfekta koppen kaffe.

Bodum Columbia 8 Cup

Bodum Columbia 8 Cup

⭐ 89 / 100

Bodum Columbia 8 kopp kaffe press är ett bra sätt att göra en läcker kopp kaffe. Den har en rostfritt stålkropp och en glaskaraff med en kolv. Kolven kan avlägsnas för enkel rengöring. Den har ett värmebeständigt handtag och en robust bas som kommer att hålla den från att tippa över medan du brygger. Det har också en inbyggd timer som automatiskt stängs av kaffespressen efter två timmar. Denna produkt är betygsatt 89 av 100 av konsumenter och har 4,5 av 5 stjärnor på Amazon.com.

Bodum Kenya 4 Cup

Bodum Kenya 4 Cup

⭐ 88 / 100

Bodum Kenya 4 kopp kaffe press är en kaffepress som brygger en enda kopp kaffe på några sekunder. Pressen är gjord av rostfritt stål och har ett silikongrepp för att göra det enkelt att hålla. Pressen har också en kolv som är gjord av högkvalitativt borosilikatglas som hjälper till att förhindra värmeöverföring.

Bodum Columbia 3 Cup

Bodum Columbia 3 Cup

⭐ 88 / 100

Bodum Columbia 3 kopp kaffe press är en kaffepress som är utformad för att göra en perfekt kopp kaffe. Pressen är gjord av borosilikatglas och rostfritt stål. Den har en kapacitet på 3 koppar och har en flyttbar filterkorg. Pressen levereras med en kolv, droppbricka och rengöringsborste.

Senaste i Kaffespressar

⭐ 87
Bodum Chambord 8 Cup
Bodum Chambord 8 Cup

1193 betyg & recensioner

⭐ 60
Stelton EM Press 8 Cup
Stelton EM Press 8 Cup

2 betyg & recensioner

⭐ 95
Bodum Caffettiera 3 Cup
Bodum Caffettiera 3 Cup

710 betyg & recensioner

⭐ 84
Bodum Chambord 4 Cup
Bodum Chambord 4 Cup

515 betyg & recensioner

⭐ 88
Bodum Chambord 12 Cup
Bodum Chambord 12 Cup

988 betyg & recensioner

⭐ 100
Melitta Handpresso 9 Cup
Melitta Handpresso 9 Cup

3 betyg & recensioner

⭐ 76
Bodum Caffettiera 8 Cup
Bodum Caffettiera 8 Cup

180 betyg & recensioner

⭐ 100
Bialetti Preziosa 3 Cup
Bialetti Preziosa 3 Cup

2 betyg & recensioner