Bästa Kaffekvarnen 2022

En kaffekvarn är en avgörande komponent för en kaffebryggningsprocess. Det maler kaffebönor till önskad konsistens så att pulvret kan fördelas jämnt i en kaffebryggare. Malning av kaffebönor för fint kan leda till en bitter smak, det är här en kaffekvarn kommer in! Med så många olika modeller kan det vara svårt att hitta den perfekta för dig. Här är en lista över de högst rankade kaffekvarnarna idag.

Topp 10 Kaffekvarnar

Melitta Calibra

Melitta Calibra

⭐ 90 / 100 - Justerbar slipning, Display

Melitta Calibra är en kaffekvarn med ett justerbart slipsystem och en bildskärm. Det har fått 4,5 av 5 stjärnor och 300 användarrecensioner. Det har också 1 expertrecension. Den har ett justerbart slipsystem, vilket är bra för olika typer av bönor. Det har också en bildskärm, vilket gör att du kan veta hur länge bönorna har gått till.

Eureka Atom 60

Eureka Atom 60

⭐ 99 / 100 - Justerbar slipning, Display, Espresso

Eureka Atom 60 är en kaffekvarn som är gjord av rostfritt stål och har en justerbar slipning. Den har en bildskärm för att visa tiden, slipen och bönorna. Det finns 7 recensioner med 5 stjärnor och 1 Expert Review.

1Zpresso JX

1Zpresso JX

⭐ 98 / 100 - Justerbar slipning

1zpresso jx är en kaffekvarn som erbjuder en snygg, elegant design och förmågan att mala kaffebönor för espresso. Denna produkt har en justerbar slipmekanism som låter dig justera grovheten i ditt malet kaffe. Produkten har också en snygg, elegant design som kommer att se bra ut i något kök.

Chestnut Slim

Chestnut Slim

⭐ 98 / 100 - Justerbar slipning

Produkten är en kaffekvarn avsedd för enkel användning och effektivitet. Med en poäng på 98 av 100 har denna produkt granskats av 27 användare och har fått en 4,9 av 5 stjärnor. Produkten har en justerbar slipmekanism som gör det möjligt för användaren att justera grovheten hos sin malda kaffe enligt deras preferens.

1Zpresso Q2

1Zpresso Q2

⭐ 97 / 100 - Justerbar slipning

Den 1zpresso Q2 är en högkvalitativ kaffekvarn som har en justerbar slipmekanism. Denna produkt är 97% av tiden som är klassad som en 4 eller 5-stjärniga produkt med en 4,9 genomsnittlig betyg och 252 recensioner. Produkten har också 2 expertrecensioner och en 4,8 genomsnittlig betyg. Den har en snygg design och kommer i olika färger för att matcha din köksinredning.

Timemore Chestnut C2

Timemore Chestnut C2

⭐ 97 / 100 - Justerbar slipning

En av de bästa rankade kaffegrgivarna på Amazon, Timemores C2 är en kraftfull maskin som har en 4,9 av 5 stjärnor och 461 recensioner. Den har en justerbar slipfunktion, vilket är bra för dem som vill mala kaffebönor i olika storlekar.

1Zpresso JX-Pro

1Zpresso JX-Pro

⭐ 96 / 100 - Justerbar slipning

JX-PRO är en kaffekvarn som erbjuder en justerbar slipstorlek för din bekvämlighet. Denna produkt har 96% av alla recensioner som ger det en 4,8 av 5 stjärnor. Det har också 508 användarrecensioner och är gjord av 1zpresso.

DeLonghi KG200

DeLonghi KG200

⭐ 95 / 100 - Justerbar slipning

Delonghi KG200 är en kaffekvarn med justerbar slipning. Denna produkt har 95 av 100 i poäng, 4,8 av 5 stjärnor, 428 omdömen och 1 Expertrecension. Den har justerbar slipning för att du får den perfekta slipen för ditt kaffe.

Zassenhaus Barista Pro

Zassenhaus Barista Pro

⭐ 95 / 100 - Justerbar slipning, Espresso

Zassenhaus Barista Pro är en högkvalitativ, prisvärd kaffekvarn för dem som vill göra sitt eget kaffe hemma. Den har ett justerbart slipsystem med en rad inställningar för olika typer av kaffe och levereras med en förvaringsburk. Det har också en espressoinställning som kan användas för att producera det perfekta skottet av espresso. Denna produkt har en 4,8 av 5 stjärnor på Amazon.com och 8 omdömen.

Baratza Virtuoso+

Baratza Virtuoso+

⭐ 93 / 100 - Justerbar slipning, Automatisk avstängning, Display

Baratza Virtuoso + är en högkvalitativ kaffekvarn som är perfekt för slipning espresso. Den har en automatisk avstängning, en display för att visa den aktuella slipinställningen och en lättläst timer. Grinden har också en 45 års garanti.

Senaste i Kaffekvarnar

⭐ 98
Smeg CGF01BLEU
Smeg CGF01BLEU

16 betyg & recensioner

⭐ 87
Melitta Molino
Melitta Molino

162 betyg & recensioner

⭐ 75
Wilfa CG-110
Wilfa CG-110

7 betyg & recensioner

⭐ 72
OBH Nordica Precision GD7008S0
OBH Nordica Precision GD7008S0

35 betyg & recensioner

⭐ 90
Wilfa WSCG-2
Wilfa WSCG-2

545 betyg & recensioner

⭐ 80
Severin KM 3874
Severin KM 3874

643 betyg & recensioner

⭐ 98
Wilfa CGWS-130B
Wilfa CGWS-130B

1779 betyg & recensioner

⭐ 61
OBH Nordica Easy Grind GD4008S0
OBH Nordica Easy Grind GD4008S0

2 betyg & recensioner

Kaffekvarnar bäst i test

Olika typer av kaffekvarnar

Borrkvarn

Dessa kvarnar har ett litet metallhjul som roterar mot en plan yta. Ju mindre malning desto mer yta av kaffet exponeras. Dessa kvarnar är perfekta för en fransk press, anledningen är att den franska pressen kräver en mycket grov slipning, annars kommer kaffet inte att kunna koka ordentligt. Detta är en mycket pålitlig typ av kvarn eftersom de inte överhettas. De är också lättare att rengöra eftersom skräpet samlas i ett fack, nackdelen är att de tenderar att vara lite dyrare och kanske inte kan slipa lika fint som en knivkvarn. Den koniska burrkvarnen är den vanligaste, den används mer till espresso och droppkaffe. Denna typ av kvarn måste rengöras efter varje användning.

Knivkvarn

Knivkvarnar använder en uppsättning roterande blad, vissa knivkvarnar använder ett enda blad medan andra använder en uppsättning blad. Dessa kvarnar är mer prisvärda och kan hittas i nästan vilken butik som helst. På grund av utformningen av dessa kvarnar tenderar de att överhettas och bränna kaffet och när kaffet överhettas avger det en obehaglig bränd kaffesmak. En knivkvarn är inte lika smidig som en borrkvarn och kan lämna kvar kaffesump i din brygd. Denna typ av kvarn är designad för att användas för både torr- och våtmalning.

Vilken kvarn ska jag skaffa?

Denna fråga kan vara lite svårare att svara på. Bladkvarnar är lite enklare att använda och tenderar att vara billigare, dock är burr-kvarnar ett bättre val om du vill ha gott kaffe. Borrkvarnar tenderar att ha längre livslängder och är mer konsekventa. Borrkvarnar är inställda i vinkel och när bönorna faller ner i kvarnen snurrar kvarnen, spinnverkan maler bönorna till en perfekt konsistens.

Vad definierar den bästa kaffekvarnen?

Den bästa kaffekvarnen är en som kan justeras. Det är viktigt att ha en kvarn som kan justeras till en grovhet som fungerar bäst för din brygd. Kaffekvarnen ska också kunna mala ett brett utbud av bönor och ska vara lätt att rengöra och underhålla. En sista faktor att tänka på är hur mycket du är villig att betala, det är viktigt att veta att ett högre pris inte alltid innebär en bättre kvarn.

Vanliga frågor

Hur rengör jag min kaffekvarn?

Att rengöra en kaffekvarn är ganska enkelt. Allt du behöver är en trasa eller borste, du kan använda antingen för att rengöra kvarnen.

– Samla först eventuellt överflödigt sump och dumpa dem i soporna.

- Ta sedan din trasa eller borste och torka av insidan av kvarnen.

- För att rengöra utsidan av kvarnen, torka av den med en fuktig trasa.

- Torka sedan insidan av kvarnen torr med din trasa eller borste.

- Sätt till sist tillbaka toppen på kvarnen.

Hur ofta ska jag rengöra min kvarn?

Det är viktigt att hålla din kvarn ren, det rekommenderas att du rengör den efter några gånger.

Hur mycket ska jag rengöra min kvarn?

Det är också viktigt att rengöra din kvarn noggrant. Du vill inte lämna något kaffesump inuti, annars kan det göra att ditt kaffe blir bränt.