Bästa Bröstpumpen 2022

En bröstpump är en anordning som är utformad för att extrahera mjölk från en mammas bröst i syfte att lagra mjölk eller för att ge mjölk till ett barn. Detta är ett bra alternativ för många mödrar som vill kunna fortsätta amma sitt barn även när de är borta från sitt barn. Denna lista innehåller några av de högst rankade bröstpumparna.

Topp 10 Bröstpumpar

Philips Avent Single Electric Breast Pump

Philips Avent Single Electric Breast Pump

⭐ 85 / 100

Philips AVENT Enkelt elektrisk bröstpump är en lätt, bärbar bröstpump som kan användas med eller utan batteri. Den har en ergonomisk design och är lätt att använda. Det är en av de mest populära bröstpumpar på marknaden och har funnits i över 25 år. Pumpen levereras med ett väska och ett uppladdningsbart batteri. Den har en automatisk avstängningsfunktion, som stänger av pumpen efter 30 minuters användning.

Philips Avent Comfort Manual

Philips Avent Comfort Manual

⭐ 84 / 100

Philips Avent Comfort Manuell bröstpump är en bröstpump som är utformad för att vara lätt att använda och bekväm för användaren. Den har en ergonomisk design som möjliggör enkel pumpning, och det är också lätt och bärbart. Produkten är tillverkad av BPA-fria material som är giftfria, och det levereras med en väska som kan användas för att lagra pumpen när den inte används. Produkten har fått 84 av 100 i poäng, 4,2 av 5 stjärnor och 924 recensioner.

Medela Swing Maxi Electric Double Breastpump

Medela Swing Maxi Electric Double Breastpump

⭐ 90 / 100

Medela Swing Maxi Electric Double Breastpump är en kraftfull dubbel elektrisk pump som kan användas för att uttrycka mjölk från båda brösten samtidigt. Denna produkt är gjord av högkvalitativa material och levereras med ett års garanti. Pumpen är lätt och lätt att använda, och den har ett bekvämt handtag. Den levereras också med en bärväska, nätsladd och instruktionsmanual. Pumpen är klassad till 90 av 100 av konsumenter på Amazon.com. Det har 4,5 stjärnor av fem stjärnor på Amazon.com från 29 kundrecensioner.

Chicco Naturally Me Electric Breast Pump

Chicco Naturally Me Electric Breast Pump

⭐ 100 / 100

Chicco Naturligtvis är den elektriska bröstpumpen en produkt som tillåter mödrar att pumpa sin bröstmjölk på ett snabbt och enkelt sätt. Denna produkt är utformad för att användas med barnets naturliga sugande rörelse, vilket bidrar till att stimulera nedsläppsreflexen. Bröstpumpen är också utformad med en mjuk silikonnippel som är mild på barnets mun och tandkött och en unik design som möjliggör snabb rengöring.

Elvie Single Electric Breast Pump

Elvie Single Electric Breast Pump

⭐ 97 / 100

Elvie enda elektriska bröstpump är en liten, lätt och bärbar bröstpump som är perfekt för mammor på språng. Denna pump är lätt att använda och kan användas av kvinnor med eller utan en partner. Den levereras med ett väska som gör det enkelt att lagra och bära runt. Pumpen har en inbyggd timer så att du vet när pumpningssessionen är klar. Det kommer också med en snodd så att du kan hålla pumpen nära din kropp medan du pumpar.

Medela Solo Single Electric Breast Pump

Medela Solo Single Electric Breast Pump

⭐ 96 / 100

Medela solo enda elektrisk bröstpump är ett bärbart, lätt och effektivt sätt att pumpa. Den har en enda kontroll med en enstaka design som är lätt att rengöra. Det har också en lättläst digital display.

Nuk Luna

Nuk Luna

⭐ 92 / 100

Nuk Luna är en bröstpump som är utformad för att vara lätt att använda, bekväm och effektiv. Den har en ergonomisk design som hjälper dig att få jobbet snabbt och effektivt. Denna pump är också lätt att rengöra och lagra bort. Pumpen levereras med en bagagepåse, två bröstsköldar och en manual.

Lansinoh 2-in-1 Double Electric

Lansinoh Double Electric

⭐ 92 / 100

"LansinoH dubbel elektrisk bröstpump är en högkvalitativ bröstpump som har utformats för att vara lätt att använda. Den är gjord av slitstarka material och levereras med en mängd olika tillbehör, inklusive bröstsköld, flaskor och förvaringspåsar. Pumpen är batteridriven och kan användas för att pumpa eller uttrycka mjölk. "

Medela Swing Flex 2 Phase Electric Breast Pump

Medela Swing Flex 2 Phase Electric Breast Pump

⭐ 92 / 100

Medela Swing Flex 2-fas Elektrisk bröstpump är en kompakt, lätt och lätt att använda bröstpump. Den har en dubbelfaspumpningsåtgärd som möjliggör effektivare mjölkborttagning. Den innehåller ett batteri, som kan användas för att driva pumpen i upp till 90 minuter på en enda laddning. Pumpen är lätt att montera och demontera för rengöring. Den har en snygg design som är perfekt för mammor på språng.

Medela Freestyle Flex Double Electric Breast Pump

Medela Freestyle Flex Double Electric Breast Pump

⭐ 92 / 100

Medela freestyle flex dubbel elektrisk bröstpump är en produkt av Freestyle-serien. Den har en flexibel design som möjliggör enkel manövrerbarhet. Pumpen är också lätt och bärbar, vilket gör det enkelt att ta med dig på språng. Den levereras med en förvaringsväska och en års garanti.

Senaste i Bröstpumpar