Bästa Babyskyddet 2022

Barnstolar är en nödvändig säkerhetsprodukt att ha. Dessa säten har utformats för att skydda spädbarn och småbarn från att skadas under en bilolycka. För att hjälpa föräldrar att välja det perfekta babyskyddet för sitt barn har vi tagit oss tid att undersöka och hitta de högst rankade bilstolarna på marknaden.

Topp 10 Babyskydd

Britax Baby-Safe i-Size

Britax Baby-Safe i-Size

⭐ 93 / 100 - Inklusive bas, Nyfödd sätesreducer ingår, Tvättbar täckning

BRITAX BABY-SAFE I-Size-bilsätet är en bilstol med fyra position som erbjuder en stor säkerhetsnivå för ditt barn. Den har ett sidskyddssystem som håller ditt barn säkert från bilens sidopåverkan. Harnessystemet är också utformat för att hålla ditt barn säkert från bilens främre och bakre platser. Produkten är också mycket lätt att rengöra, och innehåller en bas och en nyfödd sätesreducerare.

Cybex Aton 5

Cybex Aton 5

⭐ 92 / 100 - Bärhandtag, Tvättbar täckning

Cybex Aton 5 är ett barnstol som erbjuder ett bärhandtag och ett tvättbart skydd. Denna produkt har 92 av 100 i poäng, 4,6 av 5 stjärnor, 37 omdömen och 1 expertrecensioner. Det är klassificerat som den bästa produkten i sin kategori.

Maxi-Cosi Rock

Maxi-Cosi Rock

⭐ 96 / 100 - Tvättbar täckning

Maxi-Cosi Rock är ett barnstol som ger en bekväm resa för din lilla. Den har ett tvättbart lock och är 96% av den tid som tilldelats 4,8 stjärnor av 5. Produkten har också 409 omdömen och 2 expertrecensioner.

Maxi-Cosi Pebble Plus

Maxi-Cosi Pebble Plus

⭐ 95 / 100

Maxi-Cosi Pebble Plus är ett bilsits som ger en bekväm och säker åktur för ditt barn. Denna bilstol har en 5-punkts sele, ett mjukt och andningsbart tyg och en justerbar nackstöd för perfekt passform. Maxi-Cosi Pebble Plus är också lätt och lätt att bära.

Maxi-Cosi Cabriofix

Maxi-Cosi Cabriofix

⭐ 92 / 100 - Inklusive bas, Tvättbar täckning

Maxi-Cosi Cabriofix är ett barnsäte som kan användas från födsel till toddlerhood. Den har ett tvättbart lock, en avtagbar bas och en fempunkts sele. Produkten har 92% av kunderna betygsätta 5 stjärnor och har ett genomsnitt på 4,6 av 5 stjärnor från 1894 kundrecensioner.

Maxi-Cosi Pearl 360

Maxi-Cosi Pearl 360

⭐ 97 / 100 - Justerbar huvudstöd, Roterbar

Maxi-Cosi Pearl 360 är ett barnsits som har en justerbar huvudstöd, roterbar bas och 4,9 av 5 stjärnor på Amazon med 2 användarrecensioner.

BeSafe Izi Combi X3

BeSafe Izi Combi X3

⭐ 91 / 100

Besafe Izi Combi X3 är ett barnsits som är utformat för att användas från födsel till 25 kg. Den har en 5-punkts sele och en viktgräns på 28 kg.

Maxi-Cosi Citi

Maxi-Cosi Citi

⭐ 90 / 100 - Bärhandtag, Tvättbar täckning

Maxi-Cosi Citi är ett högkvalitativt, säkert och bekvämt bilstol som kan användas från födelse till 35 kg. Denna produkt är betygsatt 4,5 / 5 stjärnor av 323 kunder och har en poäng på 90/100 på Amazonas hemsida. Bärhandtaget gör det enkelt att transportera denna produkt och det tvättbara täckningen gör det enkelt att rengöra och underhålla.

Maxi-Cosi Citi SPS

Maxi-Cosi Citi SPS

⭐ 90 / 100 - Tvättbar täckning

Maxi-Cosi Citi SPS är ett barnsits som ger en bekväm och säker åktur för ditt barn. Den är gjord av ett tvättbart tyg och har en nackstöd, justerbar höjd och en 5-punkts sele. Produkten har fått 4,5 stjärnor från 288 användare och har tilldelats högsta poäng i sin kategori av Consumer Reports Review Team.

Axkid Modukid Infant i-size

Axkid Modukid Infant i-size

⭐ 90 / 100

Axkid Modukid Spädbarn I-storlek är ett bilsits som är konstruerat för spädbarn upp till 22 pund och är gjord av ett mjukt, andningsbart material. Sätet har ett 5-punkts sele-system och ett nackstöd som kan justeras. Det har också ett vadderat, justerbart benstöd för komfort och säkerhet. Sätet levereras med en avtagbar leksaksfält som fäster på baksidan av sätet.

Senaste i Babyskydd

⭐ 100
Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size
Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size

452 betyg & recensioner

Britax Dualfix iSense
Britax Dualfix iSense

0 betyg & recensioner

⭐ 80
BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size

1 betyg & recensioner

⭐ 92
Cybex Aton 5
Cybex Aton 5

37 betyg & recensioner

⭐ 86
Britax Baby-Safe iSense i-size
Britax Baby-Safe iSense i-size

118860 betyg & recensioner

⭐ 90
Axkid Modukid Infant i-size
Axkid Modukid Infant i-size

2 betyg & recensioner

⭐ 100
Maxi-Cosi Tinca i-Size
Maxi-Cosi Tinca i-Size

38 betyg & recensioner

⭐ 96
Maxi-Cosi Rock
Maxi-Cosi Rock

409 betyg & recensioner