Bästa Barngrinden 2022

När du har en ny bebis finns det många saker att oroa sig för. En av de viktigare sakerna är säkerhet. För att din lilla ska vara säker måste du installera säkerhetsportar för att hålla dem borta från trappor, öppna trappor, pooler och andra platser de inte borde vara. Här är de högst rankade babyportarna för olika behov.

Topp 10 Barngrindar

Lascal KiddyGuard Avant

Lascal KiddyGuard Avant

⭐ 70 / 100

Lascal KiddyGuard Avant är en babyport som är utformad för att vara lätt att installera och använda. Det är klassat för upp till 10 meter lång, med en maximal vikt på 100 pund och har en klättringsdesign. Produkten levereras med en begränsad livstidsgaranti.

BabyDan Flex L

BabyDan Flex L

⭐ 97 / 100

Detta är en babyport med en flexdesign för enkel passage. Den har en höjd av 3,7 tum och kan justeras till 4,9 tum. Porten har en viktkapacitet på 44 pund, vilket gör den lämplig för användning med småbarn. Porten har också en anti-tip-konsol för att förhindra att porten tippar över när ditt barn klättrar över det. Porten är gjord av stål och kommer i vitt, svart eller brunt.

BabyDan Danamic

BabyDan Danamic

⭐ 86 / 100

Babydan Danamic är en baby grind som ger ett säkert och säkert sätt att hålla din bebis i ett rum. Porten är tillverkad av stål och har en mjuk vadderad kant som inte skadar ditt barn om de råkar falla av porten. Porten har också ett lås som du kan använda för att säkerställa att ditt barn inte kan öppna porten. Porten är lätt att installera och levereras med all nödvändig maskinvara för installation.

Safety 1st Easy Close Wood

Safety 1st Easy Close Wood

⭐ 100 / 100

Säkerhet 1st Easy Close Wood Baby Gate är ett utmärkt tillskott till ditt hem och kan användas för en mängd olika ändamål. Porten är gjord av trä och har en vit finish. Den har en lätt nära funktion som gör det enkelt för föräldrar att stänga porten och håller barn säkra från skada. Porten är betygsatt 464 av 5 stjärnor med 100% av användarna som ger det ett femstjärnigt betyg.

Safety 1st Extension Easy Close 7cm

Safety 1st Extension Easy Close

⭐ 100 / 100

Säkerhet 1: a Extension Easy Close är en baby grind som har ett steg-för-steg förlängningssystem för barn upp till 36 månader gamla. Porten kan installeras på några sekunder utan verktyg som behövs, och det är lätt att använda. Den är gjord av robust stål och har en glidande yta på botten. Produkten har också ett säkerhetslås för extra säkerhet.

Hauck Open n Stop + 9 cm Extension

Hauck Open n Stop + 9 cm Extension

⭐ 100 / 100

Hauck Open N Stop + 9 cm Extension är en baby grind som har en unik design som gör det möjligt att installeras på båda sidor av dörren. Det har också en tryckknappsspärr för snabb och enkel installation och borttagning. Porten har en icke-skrap, icke-märkande yta och finns i tre färger: vit, svart och brun.

DreamBaby Chelsea Tall Gate Extension 9cm

DreamBaby Chelsea Tall Gate Extension

⭐ 100 / 100

Dreambaby Chelsea Tall Gate Extension är en vacker, lättanvänd grind som gör att du kan hålla ditt barn begränsat till ett visst område i huset. Denna grind är gjord av starkt, robust trä och har en vacker finish. Porten levereras med två förlängningar så att du kan skapa ett hinder som är upp till 36 "högt.

DreamBaby Chelsea Xtra Tall Gate Extension 45cm

DreamBaby Chelsea Xtra Tall Gate Extension

⭐ 98 / 100

Dreambaby Chelsea Xtra Tall Gate Extension är en lång port som kan användas för att blockera ett område i ditt hem. Den är gjord av robust stål och har en bred öppning, vilket gör det enkelt för ditt barn att passera igenom. Förlängningen kan enkelt fästas på den befintliga porten med hjälp av den medföljande hårdvaran.

BabyDan MultiDan Wood

BabyDan MultiDan Wood

⭐ 97 / 100

Den här babydanporten är ett perfekt tillskott till ditt hem. Den är gjord av robust trä och är lätt att installera. Det har en 97 av 100 poäng på Amazon med 4,9 stjärnor av 5 stjärnor. Den har 14 recensioner som är alla positiva.

BabyDan Flex M 33cm

BabyDan Flex M

⭐ 96 / 100

Babydan Flex M Baby Gate är ett bra alternativ för föräldrar som vill hålla sina barn säkra. Denna grind är gjord av robusta material som är lätta att installera och kan användas på olika sätt. Porten har en flexibel design som gör det möjligt att användas som en barriär, en divider eller en trappa. Det kan också fästas på andra grindar för ett mer anpassat utseende.

Senaste i Barngrindar

⭐ 90
BabyDan Premier Indicator
BabyDan Premier Indicator

664 betyg & recensioner

⭐ 86
BabyDan Flex M
BabyDan Flex M

28 betyg & recensioner

BabyDan FlexiFit Metal
BabyDan FlexiFit Metal

0 betyg & recensioner

⭐ 92
BabyDan Configure Gate Extension 72cm
BabyDan Configure Gate Extension

191 betyg & recensioner

⭐ 97
BabyDan Flex L
BabyDan Flex L

69 betyg & recensioner

⭐ 82
BabyDan Flex Spare Wall Fitting Kit
BabyDan Flex Spare Wall Fitting Kit

57 betyg & recensioner

⭐ 92
BabyDan Guard Me
BabyDan Guard Me

4 betyg & recensioner

⭐ 80
BabyDan Extend a Gate Extension Kit 2pcs
BabyDan Extend a Gate Extension Kit

39 betyg & recensioner