Bästa Aktivitetsarmbandet 2022

Aktivitetsspårare är utformade för att hjälpa dig att hålla reda på dina dagliga aktiviteter och hur mycket du rör dig varje dag. Du kan välja mellan en mängd olika spårare och de varierar i pris och funktioner. De bästa aktivitetsspårarna hjälper dig att uppnå dina träningsmål och övervaka dina framsteg. Här är en lista över de högst rankade aktivitetsspårarna att välja mellan.

Topp 10 Aktivitetsarmband

Xiaomi Mi Band 6

Xiaomi Mi Band 6

⭐ 84 / 100 - Accelerometer, Blood Oxygen Level (SpO2), Gyroskop

Xiaomi Mi Band 6 är en aktivitetsspårare som är perfekt för dem som letar efter en träningsspårare som inte kräver laddning. Det har en rating av 84 av 100 och 4,2 stjärnor av 5 stjärnor på Amazon.com. Produkten har en accelerometer, blodsyrenivå, gyroskop, sömnspårning och trådlös laddning.

Xiaomi Mi Band 5

Xiaomi Mi Band 5

⭐ 91 / 100 - Accelerometer, Gyroskop, Sömnspårning

Xiaomi Mi Band 5 är en aktivitetsspårare som spårar dina steg, avstånd, kalorier brända och sömnkvalitet. Den har en snygg design och kommer i svart eller vitt. Denna produkt har en 4,6 av 5 stjärnor med 1034 användarrecensioner. Produkten har också 2 expertrecensioner.

Huawei Band 4

Huawei Band 4

⭐ 73 / 100 - Sömnspårning

Huawei Band 4 är en träningsspårare som hjälper dig att spåra din sömn, steg och aktivitet. Det har också en hjärtfrekvensmätare. Bandet är tillverkat av aluminium och har ett gummiband. Det är vattenbeständigt så det kan bäras under simning. Det finns tre olika färger tillgängliga: svart, blått och silver.

Huawei Band 6

Huawei Band 6

⭐ 73 / 100 - Accelerometer, Blood Oxygen Level (SpO2), Gyroskop

Huawei Band 6 är en aktivitetsspårare med en mängd olika funktioner, inklusive en hjärtfrekvensmätare, blodsyrenivåns sensor och gyroskop. Produkten har en rating av 73 av 100 på Amazon med 3,7 stjärnor och 105 omdömen. Det har också 7 expertrecensioner.

Honor Band 4 Pro

Honor Band 4 Pro

⭐ 70 / 100 - Accelerometer, Gyroskop, Pedometer

Honor Band 4 Pro är en träningsspårare som innehåller en pedometer, accelerometer och gyroskop. Den är kompatibel med både IOS och Android-enheter. Produkten har en klassificering av 70 av 100 på webbplatsen, 3,5 av 5 stjärnor på Amazon och 702 recensioner. Det har också 1 expertrecension. Produkten är ett svart gummiband med en silverlås som är kompatibel med både Apple och Android-enheter.

Huawei Band 3e

Huawei Band 3e

⭐ 73 / 100 - Gyroskop

Huawei Band 3e är en träningsspårare som spårar din aktivitet, sömn och hjärtfrekvens. Den har ett gyroskop som använder sensorer att veta när du rör dig. Det har också en inbyggd hjärtfrekvensmätare.

Fitbit Charge 4 Special Edition

Fitbit Charge 4 Special Edition

⭐ 86 / 100 - Accelerometer, Pedometer, Sömnspårning

Fitbit Charge 4 Special Edition är en snygg, snygg aktivitetsspårare som ger alla funktioner du behöver för att vara aktiv. Avgiften 4 har en accelerometer, pedometer och sömnspårningsfunktioner som spårar dina steg, avstånd och sömnmönster. Det spårar också din hjärtfrekvens och kalorier som bränns. Avgiften 4 har en snygg design med ett svart band och silver accenter. Det är vattenbeständigt upp till 50 meter så att du kan bära den medan du simmar eller duschar. Avgiften 4 kommer i tre färger: Svart, Blå och Teal.

Samsung Galaxy Fit2

Samsung Galaxy Fit2

⭐ 75 / 100 - Accelerometer, Gyroskop, Sömnspårning

Denna aktivitetsspårare är ett bra sätt att hålla reda på din dag. Den har en mängd olika funktioner som gör det enkelt att hålla fast vid dina dagliga aktiviteter. Det spårar din sömn, steg och kalorier som bränns. Den trådlösa laddningsfunktionen gör det enkelt att ladda enheten utan att behöva ansluta den. Den har också en hjärtfrekvensmätare och en accelerometer som hjälper dig att spåra dina framsteg.

Huawei Band 4e

Huawei Band 4e

⭐ 74 / 100 - Accelerometer, Gyroskop

Huawei Band 4e är en aktivitetsspårare som spårar dina steg, avstånd, kalorier som bränns och sover. Det är betygsatt 3,7 av 5 stjärnor med 242 omdömen. Det har en accelerometer, gyroskop och vibrationer för att spåra dina aktiviteter. Bandet är vattenbeständigt och har en batterilivslängd på upp till 7 dagar.

Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4

⭐ 83 / 100 - Accelerometer, Pedometer, Sömnspårning

Fitbit Charge 4 är en träningsspårare som spårar din aktivitet, sömnmönster och hjärtfrekvens. Den har en snygg design och är kompatibel med både IOS och Android-enheter. Avgiften 4 kan spåra dina steg, avstånd, kalorier brända, golv klättrade, aktiva minuter och mer. Det har också en vattentät design så att du kan bära den medan du simmar eller duschar. Avgiften 4 har en batteritid på 5 dagar och innehåller en laddningskabel.

Senaste i Aktivitetsarmband

⭐ 77
Fitbit Inspire 2
Fitbit Inspire 2

29065 betyg & recensioner

⭐ 80
Fitbit Luxe
Fitbit Luxe

1 betyg & recensioner

⭐ 83
Fitbit Charge 5
Fitbit Charge 5

0 betyg & recensioner

⭐ 83
Fitbit Charge 4
Fitbit Charge 4

3079 betyg & recensioner

⭐ 76
Garmin Vivofit Jr 2
Garmin Vivofit Jr 2

1392 betyg & recensioner

⭐ 77
Garmin Vivosmart 4
Garmin Vivosmart 4

381 betyg & recensioner

⭐ 76
Garmin Vivofit 4
Garmin Vivofit 4

450 betyg & recensioner

⭐ 83
Garmin Vivofit Jr 3
Garmin Vivofit Jr 3

1 betyg & recensioner